Liset
- Sterke punten
- Vriendelijke kundige medewerker die goed advies gaf en duidelijke uitleg
- Verbeterpunten of tips
- Kan ik zo niet bedenken
Beetje laat maar goed
Niet zo best.
Prima service Kundige en vriendelijke service monteur
De planning kan wat beter wat beter wat mij betreft . Eerst een zieke oké daar kan je niks aan doen maar na een nieuwe afspraak het onderdeel niet hebben snap ik niet.
Heel goed en fijn geholpen
Prima mannen 👍
Zeer tevreden
Zeer goed.
Zeer goed!
Super ervaring, hele vriendelijke monteur en nam genoeg tijd om zaken uit te leggen en klachten over de ventilatie uit te zoeken en te verhelpen. Alles netjes gepoetst en gezogen achteraf.
Na moeizame planning 100% tevreden
Monteur werkte netjes, was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg.
Redelijk
Zeer vakkundig en snel geholpen bij vervangen mechanische ventilatie en reinigen kanalen.
Alpha Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden
Zeer goed.
Zeer goed!
Na moeizame planning 100% tevreden
Monteur werkte netjes, was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg.
Redelijk
Alpha Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt: