Empathie en kennis
Ik denk dat mijn antwoorden voor zich spreken. Ik heb deze enquete ingevuld omdat ik zeer positief ben over hem, maar ik vind het toch stuitend om medewerkers op deze manier voortdurend langs de lat te leggen. De .enselijke maat ontbreekt: als mensen niet tevreden zijn, kunnen ze dat ook gewoon zeggen.
Ik heb erg het gevoel dat ik serieus wordt genomen en de therapeut neemt elke afspraak de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Daarnaast voel ik me bij elke afspraak fijn en comfortabel, het is erg te merken dat de therapeut een echte deskundige is.
Prima geholpen en prima resultaat
Olger is fantastisch
Fijnel menselijk persoon die goed zijn werk doet.
Mark heeft een goed luisterend oor voor zijn patiënten en let ook goed op of je de apparaten goed bediend zit je niet zoals het hoort wordt je fantastisch gecorrigeerd fantastisch
Ik ben Robin erg dankbaar. Door haar behandeling en oefeningen ben ik van mijn hoofdpijn, na een fietsrit, af.
Er word serieus geluisterd en gekeken naar de best mogelijke behandeling op een vrolijke en zeer vriendelijke manier mvg sander
Kundige en ervaren fysiotherapeut en manueel therapeut, met aandacht voor de persoon.
Vriendelijk en denkt verder hoe hij kan helpen met een compleet mensbeeld, zeer deskundig en neemt de tijd
Ik wordt gehoord en goed enndeskundig behandeld. De hulpverlening is vrolijk en behulpzaam, en bv weet van aanpakken!
Professioneel, vakkundig en sociaal
Vlotte, efficiënte en prettige en sturende begeleiding gericht op de samen besproken doelstelling. Fijne omgeving en de dwang om bepaalde oefeningen te doen voelt toch aan als ongedwongen.
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Alpha fysiotherapie
Herculesplein 351
3584 AA Utrecht
Empathie en kennis
Prima geholpen en prima resultaat
Olger is fantastisch
Fijnel menselijk persoon die goed zijn werk doet.
Professioneel, vakkundig en sociaal
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: