kundig, afgestemd, effectief en fijn oefenprogramma
Erg aardig!
relaxed en invoelend.
Hij is deskundig, werkt netjes en rustig. Ik ben super tevreden met het resultaat
Is een topper
Ik ben naar een ander gegaan. en zal een ander ook adviseren om niet meer hierheen te gaan.
Heel deskundig, goede begeleiding en uitleg. Wijst ook op mogelijkheden van het grotere gezondheidsplaatje.
De goede hulp. En duidelijkheid van de oefeningen. Ook waren de oefeningen makkelijk te doen wat je normaal ook doet. Zeer fijn
Goed geholpen
Kundig en goed advies. Neemt de klachten serieus en geeft ook aan wat ik zelf kan doen om het optimale resultast te krijgen.
Deskundig. Goede toe te passen oefeningen die effect hebben. Duidelijke afspraken en bij alles positief en vriendelijk.
Jonge deskundige mensen.
Word altijd netjes eerlijk geholpen de mensen die goed werk doen
Ze begreep me behandelde goed en de behandeling heeft goed gewerkt was eerder weer op de been dan verwacht
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Alpha fysiotherapie