Marcel
Inez is een vriendelijke oplettende fysio. Die alles snel in de gaten heeft, goede tips geeft een met je meedenkt
Duidelijk ,goede aanpak, weet wat die moet doen. Echt een super goede uitleg en een fijne ervaring. Snel geholpen.
Robin is heel positief, meedenkend en heel erg behulpzaam. Heel tevreden met de behandelingen ook
Het heeft mijn klachten niet verholpen maar bij een ander misschien wel? Vriendelijke therapeut die veel uitleg geeft.
goed werk
Recht door zee, vriendelijk in de omgang, altijd enthousiast en natuurlijk kennis van zaken!
Ervaring van de fysio, duidelijk, vertrouwenwekkend, opbouw van het revalidatieprogramma, uitleg. Vooruitgang.
Nelleke heeft echte passie , echte vak kennis en plezier voor het vak en het straal ze uit. Ze heeft zo veel ervaring is en heel kundig. Ze is geweldig en werkt hard , als je het mij vraagt. Ze denkt echt met je mee, in jou belang. Ze geeft ook niet op. Ze is open voor andere ideeën , ook fijn. Ik heb altijd minder pijn/last als ik de deur uitloop, zo geweldig. ?? ik ben dankbaar dat ik bij haar terecht kan! Dankjewel
Ten aller tijde
De duidelijke uitleg, prettig contact en haar deskundigheid
Vriendelijk, geïnteresseerd, deskundig
Hij is kundig en ik krijg elke week nieuwe oefeningen en vraagt elke keer hoe het gaat .
Heb iet het gevoel dat ze luistert naar mij, geef soms wat dingen aan wat ik beter niet kan doen maar uiteindelijk moet ik het van haar wel proberen.
goed contact, legt goed uit, is rustig
Er wordt goed meegedacht en de behandelingen houden mij beweeglijk.
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Ten aller tijde
De duidelijke uitleg, prettig contact en haar deskundigheid
Vriendelijk, geïnteresseerd, deskundig
goed contact, legt goed uit, is rustig
Er wordt goed meegedacht en de behandelingen houden mij beweeglijk.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Alpha fysiotherapie