Deskundigheid en uitleg
Luisterd naar klachten. pas behandeling daar op aan. goed in wat ze doet. brengt positiviteit
Fijn geholpen door Thomas. Jammer dat verzekeraars in specifieke gevallen niet meer behandelingen vergoed
luisterde goed naar mijn klachten en hij behandelde mij hij had begrip voor mijn klachten en ik voelde bij hem op gemak en heel vriendelijk
Ik mis door de jonge leeftijd van het personeel ook de nodige ervaring en daardoor ook specialisme. Het voelde niet goed en de oefeningen maakte de klachten erger. Na overstappen bij de 2e behandeling de oorzaak ontdekt waardoor we konden door pakken. Dit gaat voor nu met therapie niet opgelost worden. Ik ben bang dat als ik bij alpha was gebleven nu nog aan het tobben was geweest met oefeningen puur door de onervarenheid van het personeel. De andere praktijj deed metingen en noteerde deze allemaal. Het onderzoek werd veel beter gedaan.
De behandelaar is deskundig en rustig.
Zeer deskundig en nam uitgebreid de tijd om de resultaten door te nemen.
Sympathiek en vakkundig
ik raak van het oefenprogramma steeds overbelast
Duidelijke uitleg en goede behandeling
Ben al jarenlang patiënt bij hem en neemt me altijd serieus en heb baat bij fe behandelingen.
Duidelijkheid weet waar die het over heeft leuke afwisselende oefeningen . Zit verbetering in duurt alleen wat langer dan gehoopt.
Robin was zeer deskundig, ze legde alles goed uit, nam de tijd en is een therapeut waarbij je je op je gemak voelt. Ook de stagiair die er op dat moment bij was.
Kundige en vriendelijke fysiotherapeut
Kundige behandeling, goede begeleidster van student en uitstekende communicatie skills
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Alpha fysiotherapie
Voorstraat 34
4153AL Beesd
Deskundigheid en uitleg
De behandelaar is deskundig en rustig.
Zeer deskundig en nam uitgebreid de tijd om de resultaten door te nemen.
Sympathiek en vakkundig
ik raak van het oefenprogramma steeds overbelast