Een zeer kundige fysiotherapeut, heeft heel veel ervaring, fijn in de omgang, neemt je serieus, luistert naar je
Wordt zeer serieus genomen.
Ze hebben echt hart en oog voor je. Ze zijn deskundig, veelzijdig en zijn continu aan het doorontwikkelen. Ik heb al meerdere mensen naar ze toegestuurd, ook met succes.
De fysiotherapeut neemt je serieus, luistert goed naar mij, is vriendelijk en betrokken, geeft duidelijk advies en oefeningen voor thuis worden goed uitgelegd. De manuele behandeling bracht direct verbetering van mijn klacht.
Rick luistert goed en overlegt. Hij is een goede behandelaar omdat hij precies weet wat hij moet doen. Daardoor heb ik snel weer resultaat.
Professionele aanpak en vriendelijkheid
Goedemorgen in probleem analyse Doelgericht Professionele hulp en begeleiding Luistert altijd
Prettige fysiotherapeut, nam de tijd en zocht naar mogelijkheden binnen de behandeling
Goed meedenkend, en naar de beste oplossing kijken wat voor mij een uitstekende resultaat heeft bereikt. Beter gaat niet lijkt mij.
Bij niet een te moeilijk probleem
heeft mijn probleem prima opgelost
De zeer goede begeleiding/behandeling en een vriendelijke therapeuten
Luistert naar je verhaal en geeft advies.
Luistert goed Geeft relevante uitleg Denkt mee met mijn situatie Moedigt me aan ook toen mijn situatie lastig was Voelt goed aan hoe hij mij moet motiveren
Ze luistert goed naar min verhaal/klachten en denkt mee om het voor mij zo comfortabel mogelijk te maken
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Alpha fysiotherapie
Voorstraat 34
4153AL Beesd
Wordt zeer serieus genomen.
Professionele aanpak en vriendelijkheid
Bij niet een te moeilijk probleem
heeft mijn probleem prima opgelost
De zeer goede begeleiding/behandeling en een vriendelijke therapeuten
Luistert naar je verhaal en geeft advies.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Alpha fysiotherapie