Hele fijne praktijk met gekwalificeerde mensen
Ik vindt hem super goed en zal hem zeker aanbevelen ben zeer tevreden ??
Als iemand met vergelijkbare klachten mij hiernaar vraagt
Mijn rug is een stuk minder pijnlijk geworden.
Vriendelijk en ervaring
Uitermate kundige fysiotherapeut, een verschil van dag & nacht......
uiterst kundig op oedeemgebied
Marc is een aardige en bekwame fysiotherapeut. Contact is lastig, omdat je steeds centrale telefoonnummer aan de telefoon krijgt en die niet kunnen doorverbinden alleen een boodschap doorgeven.
Duidelijk, met actieve meedenken naar het oplossen van de duurzaamheid voor de klachten
Ik ben heel erg tevreden over Robin. Ze is professioneel luistert goed naar m’n klachten en behandelt me ook goed zodat ik na een aantal behandelingen weer pijn vrij ben.
Hij was zeer betrokken, vriendelijk, gaf goede adviezen.
IK BEGRIJP DE VRAAG NIET
Na 2 behandelingen gestopt i.v.m. andere oorzaken klachten. Wel nog contact gehad met de fysiotherapeut. Misschien komt er nog een vervolg.
Alles was goed
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Alpha fysiotherapie
Voorstraat 34
4153AL Beesd
Hele fijne praktijk met gekwalificeerde mensen
Ik vindt hem super goed en zal hem zeker aanbevelen ben zeer tevreden ??
Als iemand met vergelijkbare klachten mij hiernaar vraagt
Mijn rug is een stuk minder pijnlijk geworden.
Vriendelijk en ervaring
Uitermate kundige fysiotherapeut, een verschil van dag & nacht......
uiterst kundig op oedeemgebied
Hij was zeer betrokken, vriendelijk, gaf goede adviezen.
IK BEGRIJP DE VRAAG NIET
Alles was goed