Deskundig. Flexibiliteit-kijkt ook naar mogelijke andere effecten van de kwaal waarvoor je kwam. Zorgvuldige screening van fysieke gesteldheid
Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg wat mijn klacht betreft en alles in overleg. In mijn geval Keuze Brace.
Bij rug- en kniebehandelingen
Vriendelijk , behulpzaam. Zeer nette ruimte
Zeer kundige fysiotherapeut die luisterd naar de cliënt
Gewoon goed en neemt de tijd voor je. De koffie is ook lekker.
Zeer goed geholpen, kon snel terecht
Ze hebben mij goed geholpen
Geen resultaat en geen verbetering van mijn klacht.
Vriendelijk en deskundig
De fysiotherapeut was vriendelijk, nam me serieus en was empathisch. Ook was hij kundig. Ik kreeg duidelijke oefeningen mee en ik ben nu van alle klachten af.
Erg veel betrokkenheid bij mijn moeder. Dankjewel daarvoor!
Heel deskundig.
Voor basis zorg wel voor bijzondere problematiek niet zo
Pamela staat klaar als mijn klachten weer toenemen. Zonder pardon kan ik weer langs komen en na een paar behandelingen kan ik weer verder
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Alpha fysiotherapie
Voorstraat 34
4153AL Beesd
Bij rug- en kniebehandelingen
Vriendelijk , behulpzaam. Zeer nette ruimte
Zeer kundige fysiotherapeut die luisterd naar de cliënt
Gewoon goed en neemt de tijd voor je. De koffie is ook lekker.
Zeer goed geholpen, kon snel terecht
Ze hebben mij goed geholpen
Geen resultaat en geen verbetering van mijn klacht.
Vriendelijk en deskundig
Erg veel betrokkenheid bij mijn moeder. Dankjewel daarvoor!
Heel deskundig.
Voor basis zorg wel voor bijzondere problematiek niet zo