deze fysiotherapeut is zeer bedreven in haar vak en luistert goed naar wat je te vertellen hebt en wat je meemaakt door je klachten en schakelt daar ook snel mee een zeer fijne professional
Heel professioneel, luchtige sfeer, laagdrempelig benaderbaar
droog en komish
Het is een ervaren en vriendelijke jonge man, en stelde me erg op mijn gemak...
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Denkt mee .ik ben chronisch ziek en heb specifieke klachten .
Beetje onzeker gevoel vd therapeut
De fijne manier van persoonlijke benadering, de zeer duidelijke uitleg van het hoe en waarom van de behandeling. Hele duidelijke instructies voor het thuiswerken. En bovenal het goede geheugen mbt hoe was het en hoe is het nu.
Vriendelijk, kundig ,duidelijke uitleg , op tijd aan de beurt
Hij staat open voor vragen
Zeer deskundig
De kennis en uitleg waarmee we steeds verder naar de originele plek konden komen die de oorzaak van mijn pijn is. Al moest hij tien keer uitleggen welke oefeningen ik moest doen, hij schroomde niet om het uit te leggen. Met de hoeveelheid enthousiasme en rust die mijn thearpeut had ben ik heel erg geholpen. Echt een aanrader voor vele.
Was in het begin was afwachtend over het evt resultaat de behandeling. Maar inmiddels ben ik vol vertrouwen dat we vooruitgang gaan boeken en het voirgestelde plan resultaat heeft/ blijft geven
De deskundigheid en de directheid.
bij lotgenoten of mensen die moeten revalideren
De deskundigheid ennvriendelijkheid
Alpha fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alpha fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Alpha fysiotherapie
Voorstraat 34
4153AL Beesd
Heel professioneel, luchtige sfeer, laagdrempelig benaderbaar
droog en komish
Het is een ervaren en vriendelijke jonge man, en stelde me erg op mijn gemak...
Beetje onzeker gevoel vd therapeut
Vriendelijk, kundig ,duidelijke uitleg , op tijd aan de beurt
Hij staat open voor vragen
Zeer deskundig
De deskundigheid en de directheid.
bij lotgenoten of mensen die moeten revalideren
De deskundigheid ennvriendelijkheid