Mrigank Setiya
Heel leuk
Super leuke middag!
het was een geweldige ervaring .
Bovenverwachting
We hebben een erg gezellige avond gehad. Leuke bowling baan!
Spannend en leuk
Leuke binnenkomst. Goed uitgelegd waar we moesten zijn, voor het bowlen. Bowling gebied zag er leuk uit.
Me dochtertje heeft een leuke verjaardag gehad. Alleen bowlen was te kort doordat de personeel niet wist hoe de bediening werkte van de scherm en daardoor hebben de kinderen een half uur gemist kwa bowlen.
Geweldig
Het was leuk om te gaan bowlen. Wel vond ik het bestelsysteem via het schermpje jammer. Geen contact met medewerkers, heel onpersoonlijk. En ruim voor de tijd van de baan op was, moesten we al betalen. Het gaf het gevoel dat er alleen productie werd gedraaid, niet dat het bedrijf zo werkt om bezoekers een echt fijne activiteit te laten hebben
Goede ontvangst, duidelijke uitleg. Vriendelijke begeleiding naar de tafel. Bediening was overall vriendelijk en attent. De kinderen vonden het minigolven super leuk. Kleine ruimte, overzichtelijk voor jonge kinderen. Duurde precies lang genoeg. Het eten voor de kinderen kwam bijna 20 minuten later, dat was erg jammer. Sommige kinderen werden toen al opgehaald en moesten het eten op de fiets eten.
Buena.
Vriendelijk personeel en leuke locatie
Geweldig!
Aloha verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aloha heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel leuk
Super leuke middag!
het was een geweldige ervaring .
Bovenverwachting
We hebben een erg gezellige avond gehad. Leuke bowling baan!
Spannend en leuk
Geweldig