HOE GING DE CHECK-IN BIJ ALOHA?
8.2/10
HOE HEB JE HET RESERVERINGSPROCES ERVAREN?
SterSterSterSterLege ster
HOE WAS DE SERVICE VAN ONS TEAM?
7.6/10

goed geregeld, vriendelijk personeel

Diana Mainella

My son and his friends enjoyed a lot the experience at Aloha

Remco De Graaff

tevreden over de service en super leuke locatie. Bij de reservering gevraagd voor borrelhapjes, half vega half halal. Dit laatste was niet het geval waardoor een deel van de gasten maar de helft kon eten. Hier ben ik wel echt teleurgesteld over. Ook omdat het op de reservering wel zo vermeld stond maar dit niet is geleverd

Siobhan Molloy

It was an amazing experience. It blew our expectations. The staff were very friendly and if we ever go back to Amsterdam, we will definitely visit again.

Dana - IMC weekendschool

Heel fijn! Ze hebben snel gereageerd op mijn aanvraag voor een grotere groep en meerdere banen op factuur en de dag zelf ging super soepel. Duidelijk en een gezellige sfeer.

Roos Kho

SterSterSterSterLege ster

We waren hier voor het eerst. He twaa niet duidelijk hoe alles werkt. Waar moet je wachten, komt er iemand naar je toe? Uiteindelijk allemaal wel goed gekomen, maar beetje chaotisch.

Melissa Janßen

Okay bei Regen, aber Bahnen viel zu einfach

Adam Liumer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

There is nothing to breathe, it is hot, there are too many people, the receptionist is rude.

Siesa Moll

Bowlen met 7 personen, alles ging goed

Clarissa

SterSterSterLege sterLege ster

Bello il locale. Abbiamo giocato a minigolf. Peccato per il personale poco cortese.

Sylvia Wempe

De leukste ervaring voor 1 feest. Wij komen zeker terug als wij ouders van vrijgezellen feest 25 jaar getrouwd zijn. En dat is al gauw.

Aloha verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aloha heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2021

Aloha

Welkom bij Aloha, het nieuwe speelparadijs van Amsterdam! Of je nou op zoek bent naar iets om relaxed een uurtje weg te wijlen of interesse hebt in het volledige 4-uur durende actie-pakket, dan ben je bij ons op het juiste adres!

HOE GING DE CHECK-IN BIJ ALOHA?
8.2/10
HOE HEB JE HET RESERVERINGSPROCES ERVAREN?
SterSterSterSterLege ster
HOE WAS DE SERVICE VAN ONS TEAM?
7.6/10

Aleksandar Skoric