FlixBus
Positief en gezellig
ALOHA is de perfecte combinatie van ontspanning en actie. Gezellig genieten en tegelijk lekker actief bezig zijn met lasergamen. Een fijne ervaring!
Een leuke sfeer hangt er bij Aloha
Super gezellig!
Erg druk
Wij hebben een geweldige avond gehad.
heel leuk, maar bij het arrangement hadden er wel wat meer hapjes mogen zitten. 3 bittergarnituurstuks pp was best weinig. Zou eerder voor 4 of 5 pp gaan. (of die optie geven)
Leuke avond gehad, goede burgers!
Ik heb echt genoten van Lazertag. De drankjes werden heel snel geserveerd en de barmannen waren erg aardig. Het personeel van Lazertag was echter afstandelijk en niet vriendelijk. Het meisje bij de receptie was erg aardig, maar een aantal andere personeelsleden waren niet behulpzaam. Het was een beetje teleurstellend dat de klantenservice niet zo goed was, aangezien de faciliteiten en activiteiten echt goed zijn
Hartstikke leuk
Leuke sfeer, maar de bowling baan was erg sma, zitplek en ruimte daar omheen was te krap, wij hadden geen bowling schoenen meer, muziek stond erg hard waardoor ik mijn vrienden niet eens kon verstaan en de bowling bal keuze was beperkt, moest elke keer wachten op die ene bal waarmee ik kon gooien.
Super goed geregeld. Ook dat mijn kortingscode nog werd toegepast op de drie personen die ik naderhand nog extra heb aangemeld voor het lasergamen.
Gezellige sfeer met leuke muziek
Goede service en de sfeer is prima
Prima, goed geregeld
Aloha verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aloha heeft de volgende resultaten bereikt:
Een leuke sfeer hangt er bij Aloha
Super gezellig!
Erg druk
Wij hebben een geweldige avond gehad.
Leuke avond gehad, goede burgers!
Hartstikke leuk
Gezellige sfeer met leuke muziek