Reviews

9.4 / 10
188 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9/10

188 Reviews

Pauline

9/10

We hebben een onvergetelijk bruiloftsfeest gehad mede dankzij Daniel van Allround DJ service. Hij voelde de muziekkeuze van de gasten heel goed aan waardoor de dansvloer de hele avond gevuld was!


Nick

10/10

Goede betaalbare DJ welke meedenkt met de wensen.

Sterke punten

Onze DJ Daniël heeft goed aangevoeld wat de sfeer was op de dansvloer en de muziek keuze hierop aangepast.

Verbeterpunten of tips

Helemaal niet. Ga zo door. Jullie hebben een top feestavond verzorgt op onze bruiloft!


Anoniem

7/10

Geweldig swingenda dag gehad met DJ Dick

Sterke punten

Kundig en rustig

Verbeterpunten of tips

Hij heeft alles goed gedaan


Renate

10/10

Contact was prettig en dj deed het leuk!

Sterke punten

De DJ kreeg de mensen op de dansvloer.

Verbeterpunten of tips

Er was onduidelijkheid over de openingsdans terwijl er over gemaild was en een paar keer over gebeld. Dit zorgde wel voor extra stress.

Wij hadden ook een top 10 met liedjes de we...
Er was onduidelijkheid over de openingsdans terwijl er over gemaild was en een paar keer over gebeld. Dit zorgde wel voor extra stress.

Wij hadden ook een top 10 met liedjes de we graag wilden maar dat is denk ik niet doorgekomen.

Verder was het een prima feest en we hebben lekker gedanst.


Anoniem

10/10

Bruiloft. Geweldige geregeld en leuke muziek. Ze waren echt enthousiast en lieten iedereen mee dansen en springen. Was echt een geweldige ervaring.

Sterke punten

De medewerkers zijn echt gezellig en maken er een leuk feestje van.

Verbeterpunten of tips

Niet echt. Ik ben zeer tevreden met de diensten die zij geleverd hebben. Tip is ga vooral zo door.


Jelte

10/10

Op 2 juni 2017 heeft Allround DJ service gedraaid op onze trouwdag. De communicatie is super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Op de dag zelf heeft DJ Quinten gedraaid die de sfeer... Op 2 juni 2017 heeft Allround DJ service gedraaid op onze trouwdag. De communicatie is super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Op de dag zelf heeft DJ Quinten gedraaid die de sfeer goed aanvoelde en iedereen op de dansvloer kreeg. We hebben door Allround DJ Service echt een zeer geslaagde avond gehad.

Sterke punten

Persoonlijk en goed contact.
Snelle reactie op vragen.
Afspraken worden nageleefd.
De sfeer wordt tijdens het feest goed aangevoeld.
Iedereen kon verzoeknummers aanvragen en...
Persoonlijk en goed contact.
Snelle reactie op vragen.
Afspraken worden nageleefd.
De sfeer wordt tijdens het feest goed aangevoeld.
Iedereen kon verzoeknummers aanvragen en die werden ook gedraaid.

Verbeterpunten of tips

Geen


Martijn

10/10

De DJ was voor ons een belangrijk onderdeel om onze bruiloft goed en feestelijk af te sluiten. We wilden absoluut geen saai feest en het mocht van ons best wel knallen, gelukkig was dat voor... De DJ was voor ons een belangrijk onderdeel om onze bruiloft goed en feestelijk af te sluiten. We wilden absoluut geen saai feest en het mocht van ons best wel knallen, gelukkig was dat voor Allround DJ Service geen probleem. Stevig geluid en een hele vette lichtshow. Deze mannen doen de dingen met passie en dat maakte de avond perfect. Bedankt!


Dagmar en Jean-Paul van der Gaag

10/10

Goede opbouw van de avond. DJDickie maakt er echt een feestje van afgestemd op de doelgroep.

Sterke punten

Persoonlijke aanpak, mogelijkheid om je eigen top 10 aan te geven waar de avond op afgestemd wordt. Goede communicatie naar de klant


Marjella en Jimmy

10/10

Echt super!

Sterke punten

Ze nemen de tijd voor je


Guido

8/10

Prima, goed contact, duidelijke afspraken en uitleg

Sterke punten

communicatie, goede dj set, dj wist de leerlingen op de vloer te krijgen/houden

Verbeterpunten of tips

telefonisch was er besproken dat er met de muziek rekening zou worden gehouden met de christelijke identiteit van de school. Bij een aantal nummers was dat maar de vraag: let's talk about sex, ik... telefonisch was er besproken dat er met de muziek rekening zou worden gehouden met de christelijke identiteit van de school. Bij een aantal nummers was dat maar de vraag: let's talk about sex, ik wil je billen zien, een paar rap nummers.