1982 beoordelingen

1982 Reviews

GLS

Goed verzorgd en correct verzonden

Zie vorige vraag

Anna Heinen

(Bewerkt)

Heel goed afgehandeld, ondanks problemen veroorzaakt door GLS. Dank u wel voor de goede service.

Goed ingepakt, goede service, welwillende klantenbenadering.

Sybe van der Ploeg

(Bewerkt)

Noodpakket plus rugzak besteld. Rugzak na een week nog niet geleverd! Na contact hierover is dit alsnog tot tevredenheid hersteld.

Levering hersteld

Harry Smit

Terugkerende klant en niet voor niets: gewoon een goed bedrijf!

Heldere site, efficiënte communicatie en snelle verzending.

Farzad

Uitgebreide assortiment, snelle afhandeling en verzending en een prima support!

Breed gamma, snel en betrouwbaar.

arjen Speekenbrink

Uitstekend bedrijf, betrokken bij de klanten en de service. Altijd accuraat en op tijd. Toen er een keer een dagje vertraging ontstond door de berichten van Mark Rutte, werd persoonlijk contact... Uitstekend bedrijf, betrokken bij de klanten en de service. Altijd accuraat en op tijd. Toen er een keer een dagje vertraging ontstond door de berichten van Mark Rutte, werd persoonlijk contact gezocht.

Assortiment, deskundigheid en betrokkenheid

Kees Vugt

Communicatie omtrent - hectische periode - aflevering uitstekend.
Pakket volledig qua samenstelling en overzichtelijk.

anoniem

Bestellen makkelijk, snel geleverd zelfs in drukke tijd en een defect artikel snel en kosteloos vervangen.

Goede informatie par mail, goed telefonisch bereikbaar. Enige nadeel is (maar daar kan Allprepare niks aan doen) De track & trace van de vervoerder GLS opent niet in de door mij gebruikte browser... Goede informatie par mail, goed telefonisch bereikbaar. Enige nadeel is (maar daar kan Allprepare niks aan doen) De track & trace van de vervoerder GLS opent niet in de door mij gebruikte browser (FireFox) en omdat ik weiger Edge te gebruiken moet ik dan dus via privatebrowsing in edge om geen cookies te krijgen.

Hump Bark

Eerste keer dat ik hier iets bestel. Alles is goed aangeleverd, meteen de volgende dag en conform mijn wens. Top!!

Zie hierboven

Patrick MARNEF