Frans Bolder
Geleverd wat er gevraagd is, maar een oordeel is nog niet mogelijk, want de producten zijn voor noodgevallen en pas dan weten we of het goed is.
- Sterke punten
- Daarvoor kennen we dit bedrijf te kort
Top-notch
Bonjour je ne puis répondre par une affirmative car je n'ai touhjours pas reçu ma commande . Je ne sais si cela est dut a la firme ou au transporteur choisit par la firme ? Donc pour l'instant je n'ai qu'un avis négatif !
Wij hebben onze bestelling op tijd gekregen. Het smaak van het produkt is ok. Wij zijn tevreden met het kwaliteit.
Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding
Ik heb reeds meerdere malen besteld bij Allprepare. De service is onveranderlijk prima.
Topservice !
Alles prima verzorgd
Top , snelle levering , netjes verpakt
Vlotte en correcte levering
Netjes en snel geleverd. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden.
Snelle en correcte levering
Snelle levering.
heel goed
Allprepare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Allprepare heeft de volgende resultaten bereikt:
Topservice !
Alles prima verzorgd
Top , snelle levering , netjes verpakt
Vlotte en correcte levering
Netjes en snel geleverd. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden.
Snelle en correcte levering
Snelle levering.