mijn werkplaats
Bestelling snel en correct geleverd.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Correct gelevere bestelling.
Vreselijk. Ik wachtte een week op mijn bestelling, terwijl die de volgende dag al verzonden had moeten worden. De winkel had het naar een verkeerd adres gestuurd en beloofde het opnieuw te versturen, wat nooit gebeurde. Ze zeiden dat ze het wel hadden gedaan, maar daar is geen bewijs voor, zoals een berichtje met bevestiging of track & trace. Niet aan te raden!
Super geholpen goede service
Zeer positief.
Altijd snel geleverd, en goed verpakt
healthybeauty.cloud@gmail.com
Bestelling gedaan en de volgende dag al geleverd top
Wat een super snelle levering voor een goede prijs
Gemakkelijk te gebruiken , van hoge kwaliteit
Staat heel leuk zelfde dag verzonden en dat het op voorraad is maar helaas na 2 dagen niets gehoord en nog niets ontvangen. Denk dat het een kleine moeite is om ff te laten weten dat er iets toch niet op voorraad is. Blijkbaar is dit te lastig voor dit bedrijf. Kortom mijn ervaring is waardeloos. Lekker ergens anders bestellen die wel oog voor hun klanten hebben.
snelle levering
AllesVoorLassen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AllesVoorLassen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
AllesVoorLassen.nl
Pompmolenlaan 11
3447GK Woerden
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Correct gelevere bestelling.
Super geholpen goede service