Lili
- Sterke punten
- Klantenservice en kundigheid, snel geleverd, goede kwaliteit en juiste krultype geadviseerd.
- Verbeterpunten of tips
- Niks
- Product of service:
- 2 X extensions
Super ervaring
Geweldig, gewoon weg geweldig. Ik heb mijn haar donderdag gekocht en ik heb het zaterdag al ontvangen. Ik heb 2 pruiken gekocht en beiden zien er goed uit. Ik heb het nog niet gedragen maar so far so good. Ik kom zeker terug om over haar een review te geven. Qua service? Een 10+
Gewoon super. Heb andere wax extentions geprobeerd met een plat wax stukje. Dat vond ik qua inzetten een stuk moeilijker dan deze extentions. Prachtig haar. De proefjes uitgeprobeerd, omdat kleuren op internet toch moeilijk te beoordelen is. En de verzending ook snel.
Slecht
De pruiken zijn mooi maar zitten niet lekker het is te klein en de andere was niet het model dat ik besteld had
Heel tevreden!!!
Rappe levering
Uitmuntende service
the hair has been in very bad condition for several months, thin, ragged at the bottom and the tapes fall off immediately after use
Heel fijn!
Snelle levering Goed kwaliteit haar
Prima ervaring.
Alleenhaar.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alleenhaar.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alleenhaar.nl
Vrij-Harnasch 76
2635BZ Den Hoorn
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Slecht
Heel tevreden!!!