- Sterke punten
- Wig Kim
Heel goed
Het retour beleid klopt niet heel jammer dit
TOP BEDRIJF
Ik wil graag mijn pakket retour doen maar de kosten zijn zo belachelijk hoog aangetekend gewoon 15euro en het haar is 21 euro vind het echt belachelijk als ik dit eerder wist had ik hier niet bestelt
Super fijn!
Mooi prodct, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering
Slechte ervaring
goed
Snelle levering Mooi product
Goed en shel. Dank daar voor.
Super ervaring
Geweldig, gewoon weg geweldig. Ik heb mijn haar donderdag gekocht en ik heb het zaterdag al ontvangen. Ik heb 2 pruiken gekocht en beiden zien er goed uit. Ik heb het nog niet gedragen maar so far so good. Ik kom zeker terug om over haar een review te geven. Qua service? Een 10+
Alleenhaar.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alleenhaar.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi prodct, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering
Slechte ervaring
goed
Snelle levering Mooi product
Goed en shel. Dank daar voor.
Super ervaring
Alleenhaar.nl heeft de volgende resultaten bereikt: