siela vdH
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- duidelijk en makkelijk in gebruik
- Product of service:
- Brazilian hair
Snel vraag beantwoord top service en goed kwaliteit
Altijd goed
Slecht
Uitstekend
Ik heb zelf geen ervaring met het bedrijf.
Heb een ponytail gekocht van echt haar maar valt niet te stylen constant in de klit
Goed bedrijf koop hier al jaren mijn producten. Kwaliteit is prima.
Snelle levering en goede kwaliteit
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het haar. Het presteerde goed tijdens de wereldkampioenschappen in november, en ik heb de maat 55 cm opnieuw besteld om het volgende week weer te gebruiken tijdens de wedstrijd in Italië.
Al jaren klant bij jullie.het haar is fantastisch,je kan het kleuren,stijlen krullen en blijft altijd mooi!
Goed, snelle service
Mega fijne dienstverlening
Prettig
Alleenhaar.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alleenhaar.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alleenhaar.nl
Vrij-Harnasch 76
2635BZ Den Hoorn
Snel vraag beantwoord top service en goed kwaliteit
Altijd goed
Slecht
Uitstekend
Ik heb zelf geen ervaring met het bedrijf.
Goed bedrijf koop hier al jaren mijn producten. Kwaliteit is prima.
Snelle levering en goede kwaliteit
Goed, snelle service