Janou
- Verbeterpunten of tips
- Wellicht wat leuker verpakken
- Sterke punten
- Altijd snel verzonden en goede kwaliteit haar. Bestel er al jaren
- Product of service:
- Indian hair weave
Altijd zeer tevreden
Zeer goed! Heel adviesgericht en klantvriendelijk.
Altijd prima. Fijne producten. Snel verzonden
Top
Super bedrijf, snelle levering, en al jarenlang top kwaliteit van mijn wax extensions
Erg slecht bedrijf, product ontvangen dat is gebruikt en erg vies, zat zelfs een haar in. en als ik een reactie hierop geef krijg ik geen reactie terug van het bedrijf
Was een snelle levering.
alles es goed
Prima super leuk
Ik krijg geen reactie elke keer
Had er meer van verwacht voor het bedrag
Ok
Super tevreden. Ik ga voortaan hier bestellen
Één van de weinige bedrijven die echt eerlijk is over de kwaliteit van hun haar. Echt het geld waard.
Alleenhaar.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alleenhaar.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alleenhaar.nl
Vrij-Harnasch 76
2635BZ Den Hoorn
Altijd zeer tevreden
Zeer goed! Heel adviesgericht en klantvriendelijk.
Altijd prima. Fijne producten. Snel verzonden
Top