Bert Heselmans
- Sterke punten
- Veel keuze met de nodige info van producten.
- Verbeterpunten of tips
- Nee hoor!
- Aangekocht product
- Asics Gel Kayano 31
Top en super service
Duidelijke website, goede en snelle levering
Klantvriendelijk en uitstekende service.
loopschoenen, broek, accessoires
Paar schoenen gekocht. Deze snel ontvangen, maar een maat te klein. Hoede maat besteld en te kleine schoenen teruggestuurd. Het Proces verliep eenvoudig vlekkeloos en snel. Het enige smetje was dat DHL wederom zijn beloftes niet nakwam.
Uitstekend
Supersnelle verzending
fantastische aanbiedingen, goede levering
Uiterst correcte service
correct en snel
All4running verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
All4running heeft de volgende resultaten bereikt:
All4running
Langestraat 83
1811 JD Alkmaar
Top en super service
Duidelijke website, goede en snelle levering
Klantvriendelijk en uitstekende service.
loopschoenen, broek, accessoires
Uitstekend