Lahoucine Ben Bahmane
- prix intéressant mais pas reçu le colis commandé le 10, on est le 22
- Aangekocht product
- basket
expedition colis nulle
Twee paar schoenen besteld op een donderdagochtend. Op de website staat voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd. Vrijdagavond om 17u geen schoenen, wel een bericht dat de schoenen pas maandag geleverd zouden worden. Mail gestuurd om teleurstelling te melden, er werd enkel verwezen naar bezorgdienst die uiteraard niet in handen ligt van All4Running. Maar dan moet je ook niet naar buiten komen met 'volgende werkdag geleverd', wel met 'dezelfde dag verzonden'. Bijzonder jammer was deze ervaring...
Goed en correct. Snelle levering
De schoenen voldoen aan mijn verwachting.
Goede prijs, slechte comunicatie
Goede aanbiedingen als het gaat om hardloopschoenen.
Snel geleverd
Komt al zijn beloften na
Prettige website. Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en vlotte levering. Meerdere keren al een bestelling gedaan. 1x een probleem met levering, maar dat lag bij de transporteur. Hierbij goed geholpen door de helpdesk van all4running.
Positief
Prima levering en goede producten
Loopt op rolletjes :)
Beste hardloopwinkel in NL
Fijne test, goed advies en snel geleverd
Zeer positief. Enorm goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers in de winkel. Kennis op hoog niveau van de producten die ze aanbieden en veel inzicht in welk product het beste voor mijn situatie toe te passen.
All4running verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
All4running heeft de volgende resultaten bereikt:
All4running
Langestraat 83
1811 JD Alkmaar
Goed en correct. Snelle levering
De schoenen voldoen aan mijn verwachting.
Goede prijs, slechte comunicatie
Goede aanbiedingen als het gaat om hardloopschoenen.
Snel geleverd
Komt al zijn beloften na