Aad en Jacqueline
In één woord: geweldig!
- Waar ging de reis heen?
- Zuid-Afrika
- Overige opmerkingen:
- Een andere tot de verbeelding sprekende ervaring was een "anti poaching simulation" met een lokale eenheid met getrainde honden, ook spannend! De reis zat zo vol hoogtepunten waarbij het zien van de Big 5 de basis was maar er was zoveel meer: ee lange ontmoetingen met een luipaard bij Londolozi, het observeren van een groep leeuwenwelpen, een mega lange Python, een samengestelde groep (ongewoon) van 5 cheetah's, sowieso een geweldig dierenrijkdom, geweldige lodges, super gidsen, heerlijk eten, en een ongekende gastvrijheid.
- De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
- Een reis met vele hoogtepunten, maar de Rhino Conservation Experience springt eruit. We reisden al vaker naar het Afrikaanse continent, ook met All Over Tours en we zochten weer iets bijzonders. Dat hebben we gekregen. Wij waren getuigen, als deel van het grondteam, van het verdoven en vangen van een zwarte neushoorn om onder anderen een microchip aan te brengen en de hoorn van de neushoorn in te korten. Een zeer spannende ervaring. Die microchip kon Jacqueline mbv een dierenarts zelf inbrengen. De directe nabijheid van dit prachtige en imposante dier, midden in de wildernis, en de bevlogenheid van artsen en onderzoekers, indrukwekkend!