joke

alles was netjes ingepakt en op tijd bezorgd de smaak van de thee en de greens is heerlijk

Jos

Helpt erg goed tegen jicht

F.Stas

Wel heel handig losse zakjes , gemakkelijk meenemen voor werk , weekendje weg of vakantie . Geen geknoei met losse poeder . Smaak is neutraal maar wel goed .

I. Heegen

Ik gebruik de druppels in combi met magnesium en traumeel. Tip van mijn nicht die bij een drogist werkt en aan mijn handen zag dat ik last heb van mijn gewrichten (ws fybro). 6 oktober heb ik afspraak bij reumakliniek, maar nu, na 1,5 week gebruik kan ik s ochtends opstaan zonder eerst alles te moeten rekken omdat het anders teveel pijn doet te gaan staan. Ik leefde al zolang met die pijn dat ik het nieteens meer voelde (hoorde er gewoon bij). Dus t is nog erg wennen dat ik me weer normaal bewegen kan.

Nancy Albrecht

Inke

Anne

Ga zo door.

AAT

Jacqueline van Riel

Duidelijke webshop, snel geleverd

Antwoord Alka.nl

Beste Jacqueline, Dank voor uw feedback. Fijn te lezen dat uw pakket snel in huis was. Groet, team Alka

M. Bosch

Ik vind Alka een erg fijn product

Antwoord Alka.nl

Beste M. Bosch, Fijn te lezen dat u onze producten fijn vindt. Groet, Belinda Alka

Nathalie

prima producten

Mevrouw Pieternella

Goede service en fijne producten!

Antwoord Alka.nl

Beste mevrouw Pieternella, Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze producten. Groet, Belinda Alka

M

Anja Baltus

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed verzorgd pakket

Betty Rinzema

Dat alle contact, bestelling en levering prima verlopen is.

Beste Betty, Fijn te lezen dat alles goed gegaan is. Groet, team Alka

Geantwoord op

Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2014

Alka.nl

Alka is de zuur-base specialist voor iedereen. De basische supplementen, voeding, thee, huid,- en haarverzorging worden vergezeld van excellente, persoonlijke service en support.

Esp 246

Ik vind Alka een erg fijn product

Nathalie

prima producten

Mevrouw Pieternella

Goede service en fijne producten!

M

Anja Baltus

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed verzorgd pakket

Betty Rinzema

Dat alle contact, bestelling en levering prima verlopen is.

Beste Betty, Fijn te lezen dat alles goed gegaan is. Groet, team Alka

Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt: