Wat vindt u van de uitstraling van de website? / Wie finden Sie das Layout der Internetseite?
Wat vindt u van het reserveringsproces? / Wie bewerten Sie den Reservierungsprozess?
Wat vindt u van de gebruiksvriendelijkheid van de website? / Was beurteilen Sie die Benutzerfreundlichkeit der Internetseite?
8.2/10
Wat vindt u van de informatie op de website? / Wie bewerten Sie die Informationen auf der Internetseite?
8.2/10
Zou u de volgende keer weer via Airportdeal reserveren? / Würden Sie das nächste Mal wieder über Airportdeal reservieren?

TPIM

Slecht

Is het parkeren van uw auto naar tevredenheid verlopen? / Waren Sie mit dem Parken Ihres Autos zufrieden?

Uiteindelijk heb ik gewoon geparkeerd op P3, veel goedkoper en voldoende plaats.

Heeft u verbeterpunten of tips voor Airportdeal? / Haben Sie Verbesserungspunkte oder Tipps für Airportdeal?

Reactie Airportdeal:

Beste Magdaleen,
Beste Magdaleen,
Bedankt voor uw feedback. Ik zie dat u gereserveerd had bij Park & Fly Düsseldorf Airport en begrijp uit uw review dat dit niet naar tevredenheid is verlopen. Het is ons echter niet duidelijk waar uw onvrede uit voortkomt. Zou u ons op hello@airportdeal.nl nog iets meer toelichting kunnen geven? Wellicht dat wij de problemen dan voor u kunnen oplossen. Wij horen nog graag van u!
Noëlle

C.stoel

rth

ja

er wordt wel iets teveel km met de auto gereden, ik weet niet hoever de parkeerplaats is maar daar zal het wel met te maken hebben

Paul Thora

Neen

Gausepohl

Ich habe sie zufällig im Internet entdeckt

Mein Fahrzeug war sicher abgestellt und bei der Rückkehr ganz in der Nähe des Abholschalters bereitgestellt.

nein

Marco

ja

nvt

Folles

Auto stond niet overdekt en er was 20km mee gereden. Rechter achterband was lek, maar volgens de eigenaar was er niet mee gereden dus de lekke band was door ons zelf gemaakt.

Reactie Airportdeal:

Beste heer/mevrouw Folles,
Beste heer/mevrouw Folles,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u het parkeren bij Park & Fly Düsseldorf niet als prettig heeft ervaren. Ik ga hiervoor nog even contact opnemen met de parking om te achterhalen wat hiervan de reden is geweest. Hierop kom ik per mail bij u terug. Een fijne dag gewenst!
Met vriendelijke groet
Noëlle