Bohré
- Komen afspraken na.
- Product of service:
- Airco
Vriendelijk en deskundig
Super blij met onze airco. Van begin tot eind was alles perfect geregeld. De communicatie was duidelijk, snel en super vriendelijk. Komen langs en denken heel goed mee. De plaatsing van de airco verliep vakkundig en keurig netjes. De monteur werkt keurig, neemt de tijd om alles uit te leggen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en professioneel afgehandeld. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een airco wil laten plaatsen. Bedankt voor de uitstekende service!
Super netjes Vriendelijk
Snel geplaatst.
In een woord FANTASTISCH!!! Groot vakmanschap,snel en netjes gewerkt en dat bij tropische temperaturen
Monteur was stipt op tijd. Werkte en ook monteur zeer schoon
Snel en netjes gewerkt
3 airco units op één split en één op een eigen buitenunit laten monteren. Prettig contact en er werd goed meegedacht voor een optimale installatie. Ook werd het electrische werk meegenomen waar dit bij andere installatiebedrijven afgewezen werd. Alles netjes opgeruimd en geen rommel achtergelaten. Alles bij elkaar zeer tevreden. Een aanrader!
Ik ben zeer tevreden met plaatsing van onze nieuwe airco door AircoXtra. Duidelijke, prettige en informatieve communicatie vooraf .Installatie professioneel uitgevoerd en netjes opgeruimd. Na de installatie kreeg ik een duidelijke uitleg over de functies. Zeker een aanrader voor wie een betrouwbare bedrijf zoekt.
Goed, snel en volgens afspraak.
Top bedrijf,afgesproken tijd wordt werkzaamheid uitgevoerd.op deskundugheid en netjes uitgevoerd.klandvriendelijke personeel.
De heren van airco Xtra zijn erg vriendelijk en service gericht. De situatie in ons huis was niet eenvoudig maar de klus is uitstekend uitgevoerd
Vriendelijk en deskundig goed
zeer betrokken en deskundig
Goede uitleg
Airco Xtra verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Airco Xtra heeft de volgende resultaten bereikt:
Super netjes Vriendelijk
Snel geplaatst.
Monteur was stipt op tijd. Werkte en ook monteur zeer schoon
Snel en netjes gewerkt
Goed, snel en volgens afspraak.
Vriendelijk en deskundig goed
zeer betrokken en deskundig