Annelies Blok & Jan van Wuijckhuijse
- Sterke punten
- Professioneel, komt afspraken na, gemakkelijk te bereiken indien nodig, vriendelijk en betrouwbaar
- Product of service:
- Airco
Nette aflevering, kwaliteit is hoog en professioneel.
Geen ervaring met Airco's, wel met zonnepanelen.
Duurde even maar dat is natuurlijk normaal aangezien iedereen in de zomer ineens AC wil installeren
Komen hun afspraken na. En werken netjes.
Alles volgens afspraak
Deskundig, komt afspraken na en snelle reacties en levering!
Het was het wachten waard! Volgens afspraak stond Rudi Korporaal van AircoXtra bij ons thuis. Na met ons besproken te hebben waar en hoe wij de twee binnenunits en de multisplit buitenunit van Daikin alsmede de leidingen wilden hebben ging Rudi voortvarend te werk. De installatie verliep vlekkeloos en volgens plan. Het geheel ziet er strak en netjes uit, werkend -en schoon opgeleverd!
De duidelijkheid en deskundige uitleg heeft ons de keuze makkelijk gemaakt.
Erg vriendelijke monteur, word nomaald besproken wat er gedaan moet worden en waar dingen komen te hangen
Alleen maar lof over de manier van installatie en omgang met de klant. Levert goed en netjes werk en is nog gezellig in de omgang ook.
goed bedrijf komt afspraken goed na en goede service
heel persoonlijk
Zeer ervaren bedrijf
Duidelijke afspraken, fijne medewerker
Prima bedrijf
Airco Xtra verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Airco Xtra heeft de volgende resultaten bereikt:
Nette aflevering, kwaliteit is hoog en professioneel.
Geen ervaring met Airco's, wel met zonnepanelen.
Komen hun afspraken na. En werken netjes.
Alles volgens afspraak
Deskundig, komt afspraken na en snelle reacties en levering!
De duidelijkheid en deskundige uitleg heeft ons de keuze makkelijk gemaakt.
goed bedrijf komt afspraken goed na en goede service
heel persoonlijk