8.5 /10

checkbox91% beveelt Agrifanshop aan!

Robbie Romijn

Snelle levering van leuke T-shirts

Robert

SterSterSterSterLege ster

Was mijn eerste ervaring en de shirts zien er goed uit. Alleen hoe lang de levering zou duren was mij niet helemaal duidelijk.

3 T-shirts

Erik Leensen

Prima kwaliteit en keuke producten

Balg t shirt

Edward

De bestelling werd netjes geplaatst en vlot geleverd,een reden om hier vaker een bestelling te plaatsen.

Een t shirt

Antwoord Agrifanshop

Bedankt, een 10.. fantastisch! Leuk om te zien dat dit al je 3e bestelling was, steeds weer een totaal ander product. Graag tot de volgende keer Edward!

J Buwalda

Snel en gemakkelijk

Shirt

Antwoord Agrifanshop

Volgens mij hou jij van dom lullen, inmiddels een hele reeks Dom Lullen shirts verder. We zijn benieuwd wat je daarmee doet haha! Bedankt voor je vertrouwen, tot de volgende bestelling. We houden nog wat Dom Lullen shirtjes voor je achter ;)

Arnold Cozijn

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb het T-shirt ontvangen. En ik heb deze op vrijdag 25 juli gekregen. Het zag er netjes en keurig uit.

Product of service:
T-shirt Zo weekend tijd om bij te tanken.

Antwoord Agrifanshop

Bedankt Arnold! Graag tot een volgende keer. Geniet van de weekenden, dat zal zeker lukken met zo'n shirt ;)

particulier Anita van der Ploeg

Na een vertraging maar met een goede uitleg mijn bestelde artikel netjes gekregen.

Product of service:
T-shirt " je kunt niet altijd 6 gooien"

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Anita, Blij dat alles verder naar wens is, graag tot een volgende keer!

Bosch

Sokken

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Paul, mooi dat je nog een review plaatst, van een bestelling in Februari! Wordt gewaardeerd!

Dennis

Snelle levering en correcte afhandeling van bestelling. Ook snelle reactie bij contact.

T-shirts met opdruk

Antwoord Agrifanshop

Dennis bedankt! We zien je graag nog eens terug.

Jolanda

Ondanks een drukke tijd heeft het team ervoor gezorgd dat ik de shirts op tijd in huis had. Echte toppers dank je wel

Shirts

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel voor de lieve review Jolanda! Wij gaan er vanuit dat jij iemand heel blij hebt gemaakt! Graag tot een volgende keer! Zulke klanten zoals jou zien we graag terug!

W Hendriks

3 t shirts

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Werner, graag tot de volgende keer!

Zanden

Mooie spullen van alles wat

Wand spreuk tegeltjes

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Marc! Laat het tegeltje niet tè vet worden he, als je begrijpt wat ik bedoel ;)

Geelhoed

Goed bedrijf 👍

T-shirt

Dankje Peter!

Particulier

Snelle en goede service. Product voldoet zeker aan de verwachtingen.

Kenteken plaat

Antwoord Agrifanshop

Veel plezier van de kentekenplaat! Graag tot de volgende keer ;)

Edwin

SterSterSterHalve sterLege ster

Netjes binnen 5 werkdagen bezorgd.

Antwoord Agrifanshop

Veel plezier met de shirts, met de humor zit het wel goed! ;)

Geantwoord op

Agrifanshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juli 2022

Agrifanshop

Ben jij een trotse boer die zijn werk met liefde en passie doet? Een boer voor wie niets te veel is als het gaat om zijn dieren of zijn gewassen? Een boer die staat voor de kwaliteit van zijn producten en voor de passie waarmee hij zijn beroep uitoefent? Dan ben je bij de Agrifanshop.nl aan het juiste adres.

Fabrieksweg 6a

Snel en gemakkelijk

Shirt

Arnold Cozijn

Product of service:
T-shirt Zo weekend tijd om bij te tanken.

particulier Anita van der Ploeg

Product of service:
T-shirt " je kunt niet altijd 6 gooien"

Bosch

Sokken

Dennis

T-shirts met opdruk

Antwoord Agrifanshop

Dennis bedankt! We zien je graag nog eens terug.

Jolanda

Shirts

W Hendriks

3 t shirts

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Werner, graag tot de volgende keer!

Zanden

Mooie spullen van alles wat

Wand spreuk tegeltjes

Geelhoed

Goed bedrijf 👍

T-shirt

Dankje Peter!

Particulier

Snelle en goede service. Product voldoet zeker aan de verwachtingen.

Kenteken plaat

Antwoord Agrifanshop

Veel plezier van de kentekenplaat! Graag tot de volgende keer ;)

Edwin

SterSterSterHalve sterLege ster

Netjes binnen 5 werkdagen bezorgd.

Antwoord Agrifanshop

Veel plezier met de shirts, met de humor zit het wel goed! ;)

Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10