A kleijwegt
- Product of service:
- Tegeltje en 't shirt
Mooi shirt en prima opgelost toen de vervoerder het shirt even kwijt was
Eind goed al goed langer geduurd dan verwacht ma is er toch geraakt !
Ik heb niks binnen gekregen
Website is prima. Levering duurt wat lang
Super fijn mee denkend bedrijf
Leuke shirts en snel geleverd
Prima ervaring snelle levering en goede kwaliteit
Ze mailen dat het naar postnl is gegaan, maar ik krijg vervolgens geen pakketje thuis geleverd. Dus de levering lijkt eerst heel snel te gaan, maar dat valt echt tegen 😒
Snelle levering van leuke T-shirts
Was mijn eerste ervaring en de shirts zien er goed uit. Alleen hoe lang de levering zou duren was mij niet helemaal duidelijk.
Prima kwaliteit en keuke producten
De bestelling werd netjes geplaatst en vlot geleverd,een reden om hier vaker een bestelling te plaatsen.
Agrifanshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi shirt en prima opgelost toen de vervoerder het shirt even kwijt was
Eind goed al goed langer geduurd dan verwacht ma is er toch geraakt !
Ik heb niks binnen gekregen
Website is prima. Levering duurt wat lang