8,4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Agrifanshop aan!

Vincent

Zeer prettige ervaring en lossen dingen netjes op wanneer het bijv niet goed gaat met de bezorging

Mysterie pakket

Annelies

2 tegeltjes besteld, precies ontvangen zoals besteld, heldere kwaliteit foto’s

Blauwe tegeltjes

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Annelies, Wat een mooi cijfer! Fijn dat je zo blij bent met het resultaat. Graag tot een volgende keer!

Peter nagelhout

Zeer goed

Verassingspakket

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Peter, waardevol cijfer. Heel veel plezier met je mysterybox!

Jans Boertien

Goede communicatie. Wel kan er duidelijker worden aangegeven welke pakketten er in omloop zijn en voor welke prijs.

verrassingspakket groot

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel voor je reactie, we nemen je feedback zeker mee in ons process. Veel plezier met je mystery pakket!

RG

Zomerklompen slippers besteld. Deze waren NIET op voorraad. Keurige mail ontvangen dat deze later werden geleverd. Deze nu in goede orde ontvangen! De zomerklompen slippers helemaal blij mee. Top product!

Zomerklompen / Slippers

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel voor de mooie reactie, een 10! Geweldig. Veel plezier van je bestelling!

maatschap wijnholds

👍🏻

slippers

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Erik! Fantastisch cijfer.

Angela Smis

Super klantenservice!

Badslippers 3 paar

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Angela, je review wordt zeer gewaardeerd! Veel plezier met je 3 zomerklompen.

Torsius

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nou als ze verschil niet zien tussen een zakdoek en een trekker dan is er wel wat loos denk

Was bedoeling zakdoek stickers

Nissanlady

SterSterSterSterLege ster

Het bedrijf heeft toch nog alles goed opgelost. Ik trek mijn slechte review terug. Ben heel tevreden nu met mijn tegeltje

Een tegeltje van mijn huisdier

Super lief, dankjewel!

Annemieke De Koninck

Zeer tevreden

Mok en stickers no farmers no food

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Annemieke, prachtig cijfer! Veel plezier met je items. Tot de volgende keer!

Nicole Ilands

SterSterSterLege sterLege ster

Misterie box nog niet ontvangen 31 juli bestelling geplaatst maar nog niks binnen ook tot heden geen tracceer code 😢

Misterie box groot

Te Kaat

Slippers

Antwoord Agrifanshop

Prachtig cijfer, veel plezier op je boeren slippers!

Mireille

Goede ervaring, snelle levering

Boerenzakdoek

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel voor dit geweldig mooie cijfer, laat die boerenzakdoek maar wapperen ;)

Johan

Mooie artikelen en snelle levering

Protestzakdoeken

Antwoord Agrifanshop

Bedankt voor het mooie cijfer Johan, de producten zijn in trek tijdens de boerenprotesten! Laat ze goed zien ;)

Hans Bremer

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kan er nog niks zinnigs over zeggen. Hebben de bestelde goederen nog niet ontvangen.

Klompslippers

Agrifanshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juli 2022

Agrifanshop

Ben jij een trotse boer die zijn werk met liefde en passie doet? Een boer voor wie niets te veel is als het gaat om zijn dieren of zijn gewassen? Een boer die staat voor de kwaliteit van zijn producten en voor de passie waarmee hij zijn beroep uitoefent? Dan ben je bij de Agrifanshop.nl aan het juiste adres.

Fabrieksweg 6a

Peter nagelhout

Zeer goed

Verassingspakket

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Peter, waardevol cijfer. Heel veel plezier met je mysterybox!

Jans Boertien

verrassingspakket groot

RG

Zomerklompen / Slippers

maatschap wijnholds

👍🏻

slippers

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Erik! Fantastisch cijfer.

Angela Smis

Misterie box groot

Te Kaat

Slippers

Antwoord Agrifanshop

Prachtig cijfer, veel plezier op je boeren slippers!

Mireille

Goede ervaring, snelle levering