Alexander
- Product of service:
- Boerepakeet
Helemaal super.
De spullen in de mystery zijn prima maar maar is zeker niet die 69 euro waard. Er zou voor het dubbel bedrag in zitten en dat is zeker niet. Dat wat er in zat was volgens mij nog geen 70 euro bij elkaar. Ik bedoel 6 paar sokken 2 mokken 2 mutsen en wat klein spul. Dus hij valt voor een grote box erg tegen.
Supersnelle en correcte levering. De tegels zijn erg mooi en precies zoals ik ze besteld had. Na mijn eerste bestelling heb ik meteen nog 5 andere tegels laten maken en ook die waren er heel snel. Dankjewel!!
Snel het pakket geleverd.
Heel slecht
Mooie spullen ,niks mis mee
Waardeloos
Bestelling was goed, maar het was net of de verpakking los geweest is 🤔
Prima! Ze waren een onderdeel vergeten te versturen, maar dit werd netjes na gestuurd.
Geen track en trace ontvangen, na het versturen van meerdere mails nog steeds geen reactie.
Niet gekregen wat ik besteld had, via de mail contact gehad met de conclusie dat het een fout van hun kant is. Daar was niks mis mee, gewoon een vriendelijke klantenservice. Daarom hadden ze afgesproken dat ze mijn bestelling zouden sturen. Het is alleen wel jammer dat ik nu 2 maanden later nog niks ontvangen heb en dat er ook niet gereageerd wordt via de mail.
Een maand geleden een bestelling gedaan van een gepersonaliseerde tegel. Tot op heden niks ontvangen. Op mail vanuit mij wanneer ik het pakket kan ontvangen komt geen reactie.
T shirt wat ik besteld heb ziet er kwalitatief goed uit
Agrifanshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Helemaal super.
Snel het pakket geleverd.
Heel slecht
Mooie spullen ,niks mis mee