8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Agrifanshop aan!

Alexander

Boerepakeet

Antwoord Agrifanshop

Bedankt voor je beoordeling Alexander! We zien je graag nog eens waar ;)

René.

Helemaal super.

Antwoord Agrifanshop

Geniet van je slippers en dit prachtige weer! Tot de volgende keer ; )

Renske Geraads

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De spullen in de mystery zijn prima maar maar is zeker niet die 69 euro waard. Er zou voor het dubbel bedrag in zitten en dat is zeker niet. Dat wat er in zat was volgens mij nog geen 70 euro bij elkaar. Ik bedoel 6 paar sokken 2 mokken 2 mutsen en wat klein spul. Dus hij valt voor een grote box erg tegen.

Mystery box

Jesrostaffs

Supersnelle en correcte levering. De tegels zijn erg mooi en precies zoals ik ze besteld had. Na mijn eerste bestelling heb ik meteen nog 5 andere tegels laten maken en ook die waren er heel snel. Dankjewel!!

Tegeltjes met opdruk

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Jessy! Dat klinkt helemaal geweldig en super leuk ook dat je al meerdere keren hebt besteld. Graag tot de volgenden ;)

Moeke

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel het pakket geleverd.

Mysterie box

Antwoord Agrifanshop

Fijn dat het zo snel terecht was! Graag tot de volgende keer Mary/Moeke!

Wilko Bouwhuis

Heel slecht

ries van zanten

Mooie spullen ,niks mis mee

mystery box

Antwoord Agrifanshop

Zeker niets mis mee haha, hele mooie review, bedankt Ries! Tot de volgende ;)

Nienke

Waardeloos

Slippers en T shirt

H van Benthem

SterSterSterLege sterLege ster

Bestelling was goed, maar het was net of de verpakking los geweest is 🤔

Kleine pakket.

MEB

Prima! Ze waren een onderdeel vergeten te versturen, maar dit werd netjes na gestuurd.

Antwoord Agrifanshop

Uiteraard, als we wat vergeten lossen we dat gelijk op. Zo hoort het in onze beleving ook. Graag tot de volgende keer Manon!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen track en trace ontvangen, na het versturen van meerdere mails nog steeds geen reactie.

Lucas

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Niet gekregen wat ik besteld had, via de mail contact gehad met de conclusie dat het een fout van hun kant is. Daar was niks mis mee, gewoon een vriendelijke klantenservice. Daarom hadden ze afgesproken dat ze mijn bestelling zouden sturen. Het is alleen wel jammer dat ik nu 2 maanden later nog niks ontvangen heb en dat er ook niet gereageerd wordt via de mail.

Tegeltjes

Eline

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een maand geleden een bestelling gedaan van een gepersonaliseerde tegel. Tot op heden niks ontvangen. Op mail vanuit mij wanneer ik het pakket kan ontvangen komt geen reactie.

gepersonaliseerde tegel

MvD

Antwoord Agrifanshop

Goed = goed, dankjewel Mike! Graag tot de volgende ;)

Ard

T shirt wat ik besteld heb ziet er kwalitatief goed uit

T shirt

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Ard! Onze shirts zijn inderdaad kwalitatief erg goed (en de prints ook), we willen dat het heel lang mee gaat. Fijn dat je het goed ontvangen hebt! Heel veel plezier ervan!

Geantwoord op

Agrifanshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juli 2022

Agrifanshop

Ben jij een trotse boer die zijn werk met liefde en passie doet? Een boer voor wie niets te veel is als het gaat om zijn dieren of zijn gewassen? Een boer die staat voor de kwaliteit van zijn producten en voor de passie waarmee hij zijn beroep uitoefent? Dan ben je bij de Agrifanshop.nl aan het juiste adres.

Fabrieksweg 6a

7451PT Holten

Alexander

Boerepakeet

Antwoord Agrifanshop

Bedankt voor je beoordeling Alexander! We zien je graag nog eens waar ;)

René.

Helemaal super.

Antwoord Agrifanshop

Geniet van je slippers en dit prachtige weer! Tot de volgende keer ; )

Renske Geraads

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mystery box

Jesrostaffs

Tegeltjes met opdruk

Moeke

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel het pakket geleverd.

Mysterie box

Antwoord Agrifanshop

Fijn dat het zo snel terecht was! Graag tot de volgende keer Mary/Moeke!

Wilko Bouwhuis

Heel slecht

ries van zanten

Mooie spullen ,niks mis mee

mystery box

Antwoord Agrifanshop

Zeker niets mis mee haha, hele mooie review, bedankt Ries! Tot de volgende ;)

Nienke

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

gepersonaliseerde tegel

MvD

Antwoord Agrifanshop

Goed = goed, dankjewel Mike! Graag tot de volgende ;)

Ard

T shirt wat ik besteld heb ziet er kwalitatief goed uit