8.5 /10

checkbox90% beveelt Agrifanshop aan!

Jvdb

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb op 6/11 besteld en nu helaas nog steeds niks binnen (het is 17/11) wel mailcontact gehad over dat het 15/11 geleverd zou moeten worden, maar helaas.. zie nu bij meerdere reviews dat verzenden lang duurt, hoop dat ik het pakketje nog kan ontvangen met de drie gekochte shirts :)

Shirt

gerben

goede kwaliteit levert op tijd prima

3 tshirt 1 sweater

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Gerben, graag tot de volgende keer weer!

Liesbeth

SterSterSterLege sterLege ster

levering duurde 12 dagen. De trui bleek te klein. Het lukte niet door het systeem te komen om de trui voor retour aan te melden. Vervolgens de contactknop gebruikt om dit aan te geven. Ik heb 3 dagen later nog geen reactie gekregen. Op de 5e dag gemaild naar het emailadres op de site. 2 dagen later meerdere vriendelijke reacties: oa het adres ontvangen om te kunnen retourneren. Tevens belofte dat volledige bedrag terug gestort wordt.

trui met trekkertekst op achterzijde

F v Middelkoop

Goed geregeld komen belofte na

Tegeltje

Antwoord Agrifanshop

Bedankt voor je mooie review, veel plezier van de grappige tegel! Echte wijsheid ;)

A kleijwegt

Goed genoeg

Tegeltje en 't shirt

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Ab! Draag je de shirts met trots :-D?

kok

Mooi shirt en prima opgelost toen de vervoerder het shirt even kwijt was

t-shirt

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Piet, volgende keer beter waarschijnlijk. Fijn dat je blij bent met je shirt!

Geurts

Hoody

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel John, graag tot een volgende keer!

André Brinkmann

T-shirt

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Andre, mooie review. Geniet van je pensioen!

Dirk

SterSterSterLege sterLege ster

Eind goed al goed langer geduurd dan verwacht ma is er toch geraakt !

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Dirk, helaas pakketje via omweg naar België gegaan. Volgende keer beter ;) Veel plezier met je aankoop!

Manuel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb niks binnen gekregen

Tshirts

Antwoord Agrifanshop

Hopelijk kun je je review nog wijzigen, wij zien dat ze wel bezorgd zijn. Groeten

Marty

SterSterSterHalve sterLege ster

Website is prima. Levering duurt wat lang

Antwoord Agrifanshop

Marty, bedankt voor je feedback. Volkomen begrijpelijk en helemaal eerlijk. Het duurde even heel iets langer, door de kindershirts. Maar het is gelukt zie ik. Bedankt en tot de volgende keer, dan zijn we weer sneller ;)

Boudewijn bouw

Super fijn mee denkend bedrijf

T shirt

Antwoord Agrifanshop

Mooie review Bert! Fijn dat het op tijd binnen is gekomen ;) Hopelijk is de ontvanger er blij mee.

Sjaak

Leuke shirts en snel geleverd

3 t-shirts

Antwoord Agrifanshop

Mooie shirtjes Sjaak! Bedankt voor de review, tot de volgende keer!!

Ruud roestenburg

Prima ervaring snelle levering en goede kwaliteit

T shirtjes

Antwoord Agrifanshop

Hi Ruud, Bedankt voor je review en je bestelling. Paar leuke shirts! Graag tot de volgende keer ;)

Esther van Houwelingen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ze mailen dat het naar postnl is gegaan, maar ik krijg vervolgens geen pakketje thuis geleverd. Dus de levering lijkt eerst heel snel te gaan, maar dat valt echt tegen 😒

Nummerbord met de tekst poah

Antwoord Agrifanshop

Zoals op de mail besproken, zou je een nieuwe review schrijven. Hopelijk lukt dat nog. Groetjes

Geantwoord op

Agrifanshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juli 2022

Agrifanshop

Ben jij een trotse boer die zijn werk met liefde en passie doet? Een boer voor wie niets te veel is als het gaat om zijn dieren of zijn gewassen? Een boer die staat voor de kwaliteit van zijn producten en voor de passie waarmee hij zijn beroep uitoefent? Dan ben je bij de Agrifanshop.nl aan het juiste adres.

Fabrieksweg 6a

gerben

goede kwaliteit levert op tijd prima

3 tshirt 1 sweater

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Gerben, graag tot de volgende keer weer!

Liesbeth

A kleijwegt

Goed genoeg

Tegeltje en 't shirt

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Ab! Draag je de shirts met trots :-D?

kok

Mooi shirt en prima opgelost toen de vervoerder het shirt even kwijt was

t-shirt

Geurts

Hoody

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel John, graag tot een volgende keer!

André Brinkmann

T-shirt

Antwoord Agrifanshop

Dankjewel Andre, mooie review. Geniet van je pensioen!

Dirk

SterSterSterLege sterLege ster

Eind goed al goed langer geduurd dan verwacht ma is er toch geraakt !

Manuel

Sjaak

Leuke shirts en snel geleverd

3 t-shirts

Antwoord Agrifanshop

Mooie shirtjes Sjaak! Bedankt voor de review, tot de volgende keer!!

Ruud roestenburg

Prima ervaring snelle levering en goede kwaliteit