9.7 /10

checkbox100% beveelt AGlas Autoruitschade Veenendaal aan!

Het contact was vanaf het begin vriendelijk en duidelijk. De service was top, ik reeg zelfs een leenfiets voor de dag. De kleine extra's maken het helemaal af. Ik kom zeker terug!

01 Evaluatie schadeherstel

Kon er snel terecht, prettig in de omgang, goede service met extras.

01 Evaluatie schadeherstel

Fijn klein bedrijfje met goede service en de goede tools om mijn ruitschade aan te pakken en prachtig glad te repareren. Helemaal tevreden , goede service en schade afhandeling

01 Evaluatie schadeherstel

Super goed geholpen. Vriendelijke eigenaar die alle tijd neemt. Auto gezogen en leuk presentje gekregen. Goed geholpen ook met de verzekering. Super tevreden!

Supergoede service in Veenendaal

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb een hele goede ervaring. Snel contact, goede service en snel en netjes geholpen.

Super snelle, nette service, middenin een lang weekend, in één woord: TOP

net bedrijf en de eigenaar is zeer vriendelijk

01 Evaluatie schadeherstel

Dezelfde dag nog terecht, en super service! Terwijl ik buiten in de zon kon zitten werd mijn ruit gerepareerd, ruiten gereinigd en de matten gezogen. Klein presentje mee, alom een zeer tevreden klant!

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer enthousiaste en vriendelijke eigenaar. Je kunt boven wachten in een rustige wachtruimte met koffie maar hij bood ook een leenfiets aan en zelfs een paraplu. Na het plaatsen vd ruit was ook m'n dashboard gepoetst, de matten gezogen en stond er een presentje op de bijrijdersstoel. Echt top. Een aanrader.

Snel en goede service

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk ontvangen, helder advies en netjes gerepareerd! Hij heeft zelfs de ruiten schoongemaakt.

01 Evaluatie schadeherstel

Het maken van een afspraak verliep prima. Ik heb een wat aparte auto, zelfs voor deze auto was de ruit snel aanwezig. Montage ging vlot en netjes. Als extra service werden zelfs de overige ruiten schoongemaakt en de auto uitgezogen. Dik tevreden dus!!

SterSterSterSterLege ster

Snel contact en goede service. Kom snel de ruit laten vervangen. Zeer vriendelijke eigenaar

Timmerwerk

Vakkundig, uitermate goed service en een menselijke benadering. Kortom, een absolute aanrader.

Voorruit inclusief lijsten

AGlas Autoruitschade Veenendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

AGlas Autoruitschade Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2024

Inductorstraat 55-22

3903KA Veenendaal

01 Evaluatie schadeherstel

Kon er snel terecht, prettig in de omgang, goede service met extras.

Supergoede service in Veenendaal

Super snelle, nette service, middenin een lang weekend, in één woord: TOP