Reviews

9 / 10
1070 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9/10
Info over verloop order
8.8/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.8/10
After sales
8.4/10

1070 Reviews

Adam Osiecki

10/10

Good

Sterke punten

Drivers think and advice how to make placing of the containers easier

Verbeterpunten of tips

Picking up of the containers is like lottery - you never know when, but when asked to be informed, driver will call you 30 min in advance

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Dear Sir,
We would like to thank you for the review.
Team Afvalcontainers Rijnmond


koetsveld montage & onderhoud

10/10

Netjes op afspraak

Sterke punten

goede communicatie

Verbeterpunten of tips

geen zo doorgaan

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze leuke beoordeling.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Zahirra Lachchi-Samodhi

8/10

Goed

Sterke punten

Bellen een half uur voordat ze aankomen met de container, prettige medewerkers die met je meedenken.

Verbeterpunten of tips

Graag de klant bellen / op de hoogte stellen als de chauffeur later is dan de afgesproken tijd. Dit is bij ons gebeurd na het telefoontje "ik ben er over een half uurtje" vervolgens horen we niks... Graag de klant bellen / op de hoogte stellen als de chauffeur later is dan de afgesproken tijd. Dit is bij ons gebeurd na het telefoontje "ik ben er over een half uurtje" vervolgens horen we niks meer en pas over 1,5 uur kwam de container aan. We begrijpen best dat er adhoc een spoedgeval kan plaatsvinden, maar stel de klant ook op de hoogte.

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor u reactie en tip.
Wij zullen dit intern met elkaar bespreken.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Afvalcontainers Rijnmond


Stanley Fijten

8/10

Top ze doen wat ze zeggen.

Sterke punten

Komen afspraken na

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze leuke beoordeling.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Ger Buurman

7/10
(Bewerkt)

Echt Rotterdams, kort, bondig en direct. Niet lullen maar poetsen

Sterke punten

Korte lijnen

Verbeterpunten of tips

De huurprijs oogt hoog maar ze zijn de goedkoopste in de regio. Let op dat de juiste container wordt gekozen, neem desnoods een wat groter. Dat is vele malen beter dan tussentijds constateren dat de... De huurprijs oogt hoog maar ze zijn de goedkoopste in de regio. Let op dat de juiste container wordt gekozen, neem desnoods een wat groter. Dat is vele malen beter dan tussentijds constateren dat de gekozen container te klein is. Moet je er weer een huren, en dat willen we toch niet? Misschien dat deze opmerking op de site weergegeven kan worden?

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze leuke beoordeling.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Frans Balm

8/10

Vlot zand en container besteld. Helaas geen zand geleverd. Dit werd nabesteld op Hemelvaartsdag. ?

Sterke punten

Oplossend vermogen.

Verbeterpunten of tips

Interne communicatie kan beter. Niet lekker dat een deel van de bestelling van de bon kan af vallen.

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste meneer Balm,
Dank u wel voor uw reactie en tip.
Wij hebben elkaar telefonisch gesproken op (23-06-2020).
Fijn dat de klacht naar uw tevredenheid is opgelost en alles voor de rest...
Beste meneer Balm,
Dank u wel voor uw reactie en tip.
Wij hebben elkaar telefonisch gesproken op (23-06-2020).
Fijn dat de klacht naar uw tevredenheid is opgelost en alles voor de rest naar wens is geweest.
Wij doen graag weer een bakkie bij u,
Vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Patrick Vrolijk

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Snelle service

Verbeterpunten of tips

Geen


Marion van Meer

10/10

Super service en heel klant vriendelijk.

Sterke punten

Klantvriendelijkheid en snelle service

Verbeterpunten of tips

Blijf zo doorgaan


Marjolein Uiterwijk

8/10

Prima

Sterke punten

Ging volgens plan

Verbeterpunten of tips

Geloof niet dat ik die nu heb


Maaike Rietveld

10/10

Er was bijna iets mis gegaan met de leverdatum maar dit is binnen ene aantal uurtjes opgepakt en opgelost waardoor de container keurig geleverd is en ook heel gemakkelijk weer op gehaald is! Er was bijna iets mis gegaan met de leverdatum maar dit is binnen ene aantal uurtjes opgepakt en opgelost waardoor de container keurig geleverd is en ook heel gemakkelijk weer op gehaald is!
Verliep allemaal prima!

Sterke punten

Communicatie, snelheid, gemak, prijs!

Verbeterpunten of tips

- Ik zou gebeld worden door de chauffeur over een verwachte aankomstdatum. Uiteindelijk belde hij pas toen hij al voor de deur stond.
- Ik heb geen instructies gekregen over hoe laat de...
- Ik zou gebeld worden door de chauffeur over een verwachte aankomstdatum. Uiteindelijk belde hij pas toen hij al voor de deur stond.
- Ik heb geen instructies gekregen over hoe laat de chauffeur de container zou komen ophalen en ik wist niet of ik daarvoor aanwezig moest zijn. Het is wellicht handig om voor een leek vooraf aan te kondigen wat er gaat gebeuren en wat hierbij wel/niet afgesproken moet worden.