9 /10

checkbox98% beveelt Afvalcontainersrijnmond.nl aan!

Roxanne Donohoe

Super!

Ga zo door
Snelle afspraak, alles netjes meegenomen, geen omkijken naar gehad.
Grofvuil ophalen

Carla Middelkoop-Ridderbos

Geweldige service

Komt afspraken na
Nvt

Marco Barzegari

SterSterSterSterLege ster

Alles was prima, het enige probleem is de onduidelijke ophaaldatum.

Datum van ophalen verduidelijken

Hans Reijs

SterSterSterSterLege ster

Ervaring met vooral het ophalen was wat tegen gevallen. Drie keer moeten bellen en er werd gezegd hij zou al opgehaald moeten zijn. Dus vreemde reactie als ik daarvoor juist bel.

Het leveren en plaatsen is goed gegaan op juiste dag en juiste plaats
Ik moest bij betalen agv langer staan van de container via de website, ik zou daar een ander veld van maken, want het leek alsof ik opnieuw een container moest bestellen. Door te bellen met jullie kwam ik er pas achter dat dit zou werkt
huur container

L

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Positief

Website werkt niet goed en het zou fijn zijn om een melding te krijgen als de container is geplaatst of weggehaald. Ook om te weten wanneer de container weer wordt opgehaald, dat is nu onbekend.
Container wordt binnen de afgesproken tijd geplaatst
Groen container

Antwoord Afvalcontainersrijnmond.nl

Beste Linda Scholtze ,Hartelijk dank voor uw feedback! U heeft helemaal gelijk dat die duidelijkheid vooraf heel fijn zou zijn. In de containerwereld is een exacte planning helaas heel complex. Omdat onze chauffeurs te maken hebben met onvoorspelbare laadtijden, files en wachttijden bij de stort, rijden wij met dagplanningen in plaats van vaste tijden. Hierdoor kunnen we vooraf helaas geen exacte tijdstippen beloven. Nomaal gesproken als de klant daarom verzoekt bellen we even van te voren om wat met de klant te bespreken. We zullen dit met elkaar nog even doornemen wat daarin handig zou zijn. Wij zagen helaas dat wij op de andere punten ook laag scoren zou u ons even kunnen bellen zodat we dat nog met u kunnen bespreken om te zorgen dat wij dit kunnen verbeteren. Wij zagen ook dat de chauffeur ook nog contact met u heeft gehad omdat de container links op de oprit gezet moest worden?

Geantwoord op

Curtly Gibbs

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede snelle leverering

Goed gesprek ook tijdens telefoon gesprek
Sneller ophalen want de buren gooien vaak meer rotzooi op de containers als te lang blijft staan

Robert Sterrenburg

Arie H.

Prima ervaring

Afspraken worden goed nagekomen

Cochise Titahena

De communicatie en de afspraken waren goed verlopen.

1 op 1 advies van Ruud. Erg fijn om met deze man te communiceren en afspraken mee te maken. Hij reageert altijd en denkt goed mee in wat de klant nodig heeft. Nogmaals dit is iemand die een erg goed visite kaartje is voor ene bedrijf. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Soms kwam er een andere medewerker op de lijn als ik een betaling of bestelling had gedaan en dan moest ik heel erg veel uitleggen. Ik heb daar helaas geen tijd voor dus ik communiceer liever met een vast persoon. Er was een chauffeur die ik niet bij naam noem, maar die had niet een hele klantvriendelijke houding. Ik was me van geen kwaad bewust maar het voelde wel zo. Al met al een andere chauffeur gekregen en dat verliep vlekkeloos. Inzet en initiatieven zijn goud waard in de praktijk.
Containers afvalverwerking

Stipt, behulpzaam, beleefd, eerlijk, perfect volgens afspraak
Geen enkele opmerking
gesloten grofvuilcontainer

J Kort

Prima bedrijf. Na afmelding was bouwafval container snel weer opgehaald; in mijn geval zelfs op zaterdag. Helemaal top!

Ga zo door.
Snel en makkelijk bestellen van bouwafval container.
6 m3 bouwafval container

Afvalcontainersrijnmond.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afvalcontainersrijnmond.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2016

Afvalcontainersrijnmond.nl

Snel en eenvoudig uw afvalcontainers bestellen? Dat kan bij afvalcontainersrijnmond.nl, uw nummer 1 webshop voor al uw afvalcontainers. Bestel vandaag nog uw gewenste container met het door u gewenste volume tegen een erg lage prijs.

Doklaan 22

3081 AD Rotterdam

Roxanne Donohoe

Super!

Ga zo door
Snelle afspraak, alles netjes meegenomen, geen omkijken naar gehad.
Grofvuil ophalen

Carla Middelkoop-Ridderbos

Geweldige service

Komt afspraken na
Nvt

Marco Barzegari

SterSterSterSterLege ster

Alles was prima, het enige probleem is de onduidelijke ophaaldatum.

Datum van ophalen verduidelijken

Arie H.

Prima ervaring

Afspraken worden goed nagekomen

Cochise Titahena

De communicatie en de afspraken waren goed verlopen.

Containers afvalverwerking

Geen enkele opmerking
gesloten grofvuilcontainer

J Kort

Ga zo door.
Snel en makkelijk bestellen van bouwafval container.
6 m3 bouwafval container

Afvalcontainersrijnmond.nl heeft de volgende resultaten bereikt: