8.7 /10

checkbox93% beveelt Afvalcontainers VLK aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Deniz Arslan

Geweldige service en betrouwbaar

Container

Martijn de Koning

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht!! Op de dag van levering kon er geen tijdsindicatie worden gegeven (zou tussen de ochtend en 17:30 uur zijn). Tussentijds gebeld, maar men bleef herhalen dat de container uiterlijk 17:30 uur zou komen. Omdat er voor de avond hulp was geregeld om te tillen, hebben we al het bouwafval alvast voor het huis verzameld. Om 17:00 uur was er nog niks. Bij opnieuw bellen werd er laconiek gezegd dat het "misschien niet meer ging lukken". Nadat ik aangaf dat het afval al op straat lag en de hulp er bijna was, werd beloofd dat hij toch nog zou komen. Uiteindelijk kwam er niks en is er vanuit VLK ook niks meer gecommuniceerd. De volgende ochtend zelf maar weer gebeld. De container zou pas om 11:00 uur komen. Toen ik aangaf dat ik op z'n minst een telefoontje had verwacht over de vertraging van de vorige dag, reageerde de medewerker uiterst onbeschoft. Er werd geen enkele verantwoordelijkheid genomen ("drukke planning") en er werd zelfs gedreigd de container helemaal te annuleren als ik mijn onvrede bleef uiten. Bij het ophalen ging het weer mis: er stond een auto (niet van ons) naast de container. De chauffeur dreigde direct dat hij een andere keer terug zou komen en dat dit mij €150,- extra zou kosten. In plaats van mee te denken, wordt er meteen gedreigd met boetes. Ik heb uiteindelijk zelf via de buurt-app de eigenaar van de auto moeten opsporen om escalatie en extra kosten te voorkomen.

Bouwcontainer

Heb nog niets dus geen ervaring

10m3 bak

Gin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Werken niet volgens afspraak en zijn niet behulpzaam (Zevenhuizen)

Bouw- en sloopafval container

Malica Bouzhou

Ik heb eerder gebruik gemaakt van diensten vlk en was al tevreden De chauffeur die onlangs de container bracht was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam

Container huur

JdM

Niet zo

houtafval container

Esther Otte

Fijne, laagdrempelige service. Communicatie gaat ook prima een eenvoudig. Duidelijk afspraken en voorwaarden vanuit het bedrijf. Bijzondere wensen kunnen ook besproken worden. Complimenten voor de medewerker die de bak geplaatst heeft.

Puinbak

Anton Richel

SterSterSterSterLege ster

Snelle bezorging Alleen dag later opgehaald dan dat ik gevraagd had.

Houtcontainer

Puincontainer

Ilse Witteman

Vriendelijk en betrouwbaar

Container 10 m3

Afvalcontainers VLK verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afvalcontainers VLK heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 14 november 2019

Afvalcontainers VLK

Container huren in de Leidse regio? Afvalcontainers VLK is uw nummer 1 webshop in de Leidse regio voor het huren van verschillende afvalcontainers. Wanneer u op werkdagen bestelt, kunnen wij de container binnen 24 uur leveren. Via onze webshop kunt u veilig en snel een afvalcontainer huren. Indien u eerst advies wil over welk type afvalcontainer u het beste kunt huren voor uw klus? Neem dan contact op met onze afvalexperts!

Deniz Arslan

Heb nog niets dus geen ervaring

10m3 bak

Gin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Werken niet volgens afspraak en zijn niet behulpzaam (Zevenhuizen)

Bouw- en sloopafval container

Esther Otte

Puinbak

Anton Richel

SterSterSterSterLege ster

Snelle bezorging Alleen dag later opgehaald dan dat ik gevraagd had.

Houtcontainer

Roel Tankink