Herkhof
Prima service
- Heeft u verder nog opmerkingen of suggesties voor verbetering?
- Nee
99% beveelt Afvalcontainers Korevaar aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super goed!
Heb meerdere malen containers besteld, fijne service altijd. Ook via telefoon altijd goed geholpen.
Goed, alles conform afspraak
Zeer goede ervaring met het huren en ophalen van containers. Vriendelijke medewerkers.
Snelle en soepele plaatsing en ophaal van de container. Vanmorgen al om 07.30 uur werd de volle bak door een elektrische vrachtwagen opgehaald. Het was binnen 10 minuten gepiept!
Netjes geregeld
prima
Goede service en contact
Het bestellen van de container en het afmelden verliep soepel
Prima contact en houden zich aan de afspraken.
Goede service, volgens afspraak geplaatst en weer opgehaald.
Afvalcontainers Korevaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Afvalcontainers Korevaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Afvalcontainers Korevaar
Transportweg 6
2964 LP Groot-Ammers
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super goed!
Goed, alles conform afspraak
Netjes geregeld
prima
Goede service en contact
Het bestellen van de container en het afmelden verliep soepel
Prima contact en houden zich aan de afspraken.
Goede service, volgens afspraak geplaatst en weer opgehaald.
Afvalcontainers Korevaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Afvalcontainers Korevaar