Marc Dijkstra
- Product of service:
- 6kuub puin
93% beveelt Afvalcontainers VLK aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goede cervice
Makkelijk te bestellen en heel snel gereageerd, geen lange wachttijden.
Regelmatig een container gehuurd. top service en ook een goede communicatie.
Komt afspraken na en goede service
Everything was good
Prima service, snelle reactie en ook het plaatsen/omwisselen van de container ging perfect.
prima
Op zich wel goed, alleen jammer dat je bjj de bestelling direct een ophaaldag aanklikt, dit nergens terug te vinden is waardoor de container 2 dagen langer mkest blijven staan
Van der Veldstraat
De bak werd veel later geleverd dan afgesproken. Dit was heel vervelend.
Op tijd
Grote containers waar lekker veel in kan. Goede service
Afvalcontainers VLK verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Afvalcontainers VLK heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goede cervice
Makkelijk te bestellen en heel snel gereageerd, geen lange wachttijden.
Regelmatig een container gehuurd. top service en ook een goede communicatie.
Komt afspraken na en goede service
Everything was good
prima
Van der Veldstraat
De bak werd veel later geleverd dan afgesproken. Dit was heel vervelend.
Op tijd
Grote containers waar lekker veel in kan. Goede service