Romero Haynes
- Product of service:
- 10m3 container
93% beveelt Afvalcontainers VLK aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Levering ging prima, werd netjes gebeld 10 minuten vooraf. Ophalen duurde erg lang helaas. Ze geven aan binnen 48 uur de bak op te halen maar dat duurde een aantal dagen langer. Daardoor ook meer precario moeten betalen. Ze houden je ook niet op de hoogte. Pas toen ik belde waarom het zo lang duurde bleken ze het druk te hebben. Ineens was de bak dezelfde dag nog weg. Jammer.
Snel een afvalcontainer bestellen
Super goed en goeden prijs voor één bak te huren.
Heel prettig bedrijf. Mega snel in het plaatsen van een container. Wordt binnenkort opgehaald.
Helemaal prima
Slechte levering duurt lang chauffeur heeft geen verantwoordelijkheid maar dat is hem ook niet bijgebracht rijd struiken en tegels aan goort en wordt afgedaan als is u verantwoordelijkheid. Terwijl de brengende chauffeur deze plek het meest geschikt vond
Onbetrouwbaar container neergezet zonder schade en op halen met schade. Is de schuld van de klant. Onzinnige reactie eigen schuld dikke buld. Ze zetten hem er op hun advies neer en ophalen met schade maar als het misgaat wordt er naar algemene bepalingen gerefereerd. Geen zaken doen met dit bedrijf is mijn advies
Goede service en prijs
Netjes, simpel en zakelijk
Snel, correct en vriendelijk
Goed.
Container besteld met duidelijke opdracht waar te plaatsen. Dit ging toch niet goed. Na telefonisch contact, met een gehaaste medewerker, werd het probleem snel opgelost. Binnen half uur fout hersteld met excuses van chauffeur die opdracht niet goed had begrepen.
Afvalcontainers VLK verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Afvalcontainers VLK heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel een afvalcontainer bestellen
Super goed en goeden prijs voor één bak te huren.
Helemaal prima
Goede service en prijs