8.9 /10

checkbox95% beveelt Afval.nl aan!

Snel geregeld, in een dag gebracht en de volgende dag meteen weer volgens afspraak opgehaald

Snel en goed bereikbaar

Menno

Werkt heel soepel om een afvalcontainer te bestellen!

Niets
Makkelijk te regelen online. Duidelijke informatie. Heel snel geregeld en voor de deur:)!

Antwoord Afval.nl

Hi Menno, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! 💪 Bedankt voor je review en we blijven ons best doen om die ervaring zo te houden! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Harry KLasens

Dit was de tweede keer in een container gehuurd bij dit bedrijf. komen mooi op tijd afleveren en weer ophalen

Prijs en levering + afhalen

Antwoord Afval.nl

Wat leuk om te horen dat je al voor de tweede keer voor ons gekozen hebt! Fijn dat het afleveren en ophalen weer helemaal naar wens was. Bedankt voor je vertrouwen en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Het mooie huis

Zijn goed bezig 👌

Is helemaal goed

Janneke

Container werd snel geleverd en ophalen afspraak ging ook heel snel. Zeer tevreden!

Afleveren van container en ophalen ging snel en goed,

T.H.

Klein container besteld tbv om het afval van een oude badkamer te kunnen afvoeren. Geen gedoe, snelle service en levering. Prima contact.

Duidelijke voorwaarden zonder al te veel beperkingen

prijs technisch zeer goed

m bosma

besteld en volgende dag geleverd

snel en goed
de tijd kan afwijken maar tussen 13.00 en 17.00 afspreken en dan om 7.10 smorgens ariveren vond ik wel veel afwijken

Hutten

SterSterSterLege sterLege ster

1e x container van 10 kuub neer zetten ging goed. Container wisselen zeer ontevreden. Voor vorige week maandag een containerwissel besteld tussen 7 en 13 uur. Komen ze zonder te bellen niet eens op deze dag. Zelf aan t bellen gegaan. Blijkt t erg druk te zijn. Dan communiceer je dat toch met de klant lijkt mij. Nu kwam hij pas de volgende dag op dinsdag. Niet erg blij mee.

Beter communiceren
Geen8

Kieft

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Met neerzetten had ik aangegeven er ‘s-middags te zijn maar ze kwamen om 7:00 al. Met ophalen zijn ze de hele dag niet geweest.

Container komen ophalen

C

Werken netjes komen afspraken na

Ga zo door
Chauffeurs Denken mee met waar te plaatsen

Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 19 augustus 2011

Afval.nl

Via Afval.nl kunt u snel een container huren. Wij verhuren afvalcontainers voor de goedkoopste prijzen van heel Nederland. U kunt zelfs al een container bestellen voor de volgende werkdag.

Diamantweg 18

1812 RC Alkmaar

Snel en goed bereikbaar

Menno

Werkt heel soepel om een afvalcontainer te bestellen!

Harry KLasens

Prijs en levering + afhalen