Snel geregeld, in een dag gebracht en de volgende dag meteen weer volgens afspraak opgehaald
- Sterke punten
- Snel en goed bereikbaar
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Werkt heel soepel om een afvalcontainer te bestellen!
Dit was de tweede keer in een container gehuurd bij dit bedrijf. komen mooi op tijd afleveren en weer ophalen
Zijn goed bezig 👌
Container werd snel geleverd en ophalen afspraak ging ook heel snel. Zeer tevreden!
Klein container besteld tbv om het afval van een oude badkamer te kunnen afvoeren. Geen gedoe, snelle service en levering. Prima contact.
Prima geregeld!
correct aan de telefoon en vlot geregeld
besteld en volgende dag geleverd
1e x container van 10 kuub neer zetten ging goed. Container wisselen zeer ontevreden. Voor vorige week maandag een containerwissel besteld tussen 7 en 13 uur. Komen ze zonder te bellen niet eens op deze dag. Zelf aan t bellen gegaan. Blijkt t erg druk te zijn. Dan communiceer je dat toch met de klant lijkt mij. Nu kwam hij pas de volgende dag op dinsdag. Niet erg blij mee.
Met neerzetten had ik aangegeven er ‘s-middags te zijn maar ze kwamen om 7:00 al. Met ophalen zijn ze de hele dag niet geweest.
Vlotte communicatie en goede service
Prima ervaring
zeer goed
Werken netjes komen afspraken na
Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Werkt heel soepel om een afvalcontainer te bestellen!
Zijn goed bezig 👌
Prima geregeld!