9.4 /10

checkbox99% beveelt AfbouwTotaal BV aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Hairpoint Kamerik

accuraat en op tijd geleverd TOP

Antwoord AfbouwTotaal BV

Dat horen we graag! Bedankt voor uw review en graag tot snel.

Euromovers Nijmegen

Levering volgens afspraak

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

Brandon bouw

⸻ Uitstekende service! Tijdens het telefoongesprek werd ik hartelijk geholpen, en de chauffeur hield continu contact voor de levering op de moeilijk bereikbare locatie. Een 10 voor Afbouw Totaal – hartelijk dank!

Antwoord AfbouwTotaal BV

Goed om te horen dat u een fijne ervaring met ons heeft gehad! We proberen altijd rekening te houden met de specifieke wensen van onze klant. We hopen u dan ook snel weer terug te zien.

Jerry

De spullen waren niet op voorraad, dat kan voorkomen. Netje s een email daarover gehad. Binnen enkele dagen werd alsnog geleverd. Voor het eerst een klein plafond super strak gemaakt met dit systeemplafond. Dochter is superblij, dat is het belangrijkste. Ik heb nog wel een heleboel haken over en die gaan denk ik naar het oud ijzer.

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat de levering uiteindelijk vlot is verlopen en dat u het systeemplafond naar wens heeft kunnen monteren. Fijn dat uw dochter er zo blij mee is!

Bouwwerken staelen bv

Bouwwerken staelen

Bedankt voor uw review!

Floteck Engineering

SterSterSterHalve sterLege ster

Een paar aandachtspunten die naar behoren zijn opgelost.

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. We kijken bij ieder aandachtspunt hoe we dit zo goed mogelijk kunnen oplossen en verbeteren. Fijn om te horen dat de aandachtspunten naar behoren zijn opgelost!

Joosten

Erg fijn dat je als particulier enkele aantallen artikelen kunt bestellen en niet gedwongen bent tot standaard verpakkingen met meerdere artikelen. En alles werd goed verpakt geleverd, geen enkele beschadiging.

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor je review! Fijn dat je precies kon bestellen wat je nodig had en dat alles netjes en onbeschadigd is geleverd. We wensen je veel succes met je project en helpen je graag een volgende keer weer!

Prive

Prima na verwachting

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat alles naar verwachting is verlopen.

Afbouwtotaal

Bestelling geleverd wel helaas op de verkeerde dag

Antwoord AfbouwTotaal BV

Allereerst bedankt voor uw review! Bij AfbouwTotaal proberen wij altijd te leveren op een dag die voor u het beste uitkomt. Helaas kan het door transportproblemen in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat dit niet lukt. Dit gebeurt gelukkig bijna nooit, maar we betreuren dat het bij uw bestelling wel is voorgevallen. Onze excuses hiervoor! We zullen ons best doen dit in de toekomst te voorkomen en we hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.

Schouten Techniekgroep BV

Snelle levering. Goede communicatie. Top!

Antwoord AfbouwTotaal BV

Goed om te horen dat u zo tevreden bent. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!

Vastgoed beheer AAJ

Vooraf telefonisch contact voor advies. Ook omtrent het tijdstip van levering. Behulpzame chauffeurs. Goed verpakt

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Martijn

Altijd snel, vriendelijk en goed geholpen!

Antwoord AfbouwTotaal BV

Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. We hopen u snel weer terug te zien!

Hans Vlielander

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor de review en graag tot de volgende keer!

sociale dienst Franeker.

super goed geholpen. top bedrijf !

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de ervaring met ons bedrijf!

wilco

zeer goed geholpen aan de telefoon en op het bedrijf een dikke 10 vanaf deze kant. met vriendelijke groet, wilco.

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor de review Wilco! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Geantwoord op

AfbouwTotaal BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

AfbouwTotaal BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2017

AfbouwTotaal BV

Voor al u plafondplaten, plafondprofielen en verlichting! AfbouwTotaal.com is een onderdeel van een gerenommeerd afbouwbedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de afbouwbranche en met name systeemplafonds. Wij staan voor kwaliteit en service zowel in de particuliere als de zakelijke sector. Afbouw Totaal heeft een centraal gelegen positie vlakbij Rotterdam en Dordrecht. Heeft u advies nodig? Wij staan u graag te woord!

Veenweideweg 24

2957 LD Nieuw-Lekkerland

Hairpoint Kamerik

accuraat en op tijd geleverd TOP

Antwoord AfbouwTotaal BV

Dat horen we graag! Bedankt voor uw review en graag tot snel.

Euromovers Nijmegen

Levering volgens afspraak

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

Brandon bouw

Jerry

Bouwwerken staelen bv

Bouwwerken staelen

Bedankt voor uw review!

Floteck Engineering

SterSterSterHalve sterLege ster

Een paar aandachtspunten die naar behoren zijn opgelost.

Joosten

Prive

Prima na verwachting

Afbouwtotaal

Bestelling geleverd wel helaas op de verkeerde dag

Schouten Techniekgroep BV

Snelle levering. Goede communicatie. Top!

Vastgoed beheer AAJ

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Martijn

Altijd snel, vriendelijk en goed geholpen!

Hans Vlielander

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor de review en graag tot de volgende keer!

sociale dienst Franeker.

super goed geholpen. top bedrijf !

wilco

Antwoord AfbouwTotaal BV

Bedankt voor de review Wilco! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

AfbouwTotaal BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10