Hairpoint Kamerik
accuraat en op tijd geleverd TOP
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Levering volgens afspraak
⸻ Uitstekende service! Tijdens het telefoongesprek werd ik hartelijk geholpen, en de chauffeur hield continu contact voor de levering op de moeilijk bereikbare locatie. Een 10 voor Afbouw Totaal – hartelijk dank!
De spullen waren niet op voorraad, dat kan voorkomen. Netje s een email daarover gehad. Binnen enkele dagen werd alsnog geleverd. Voor het eerst een klein plafond super strak gemaakt met dit systeemplafond. Dochter is superblij, dat is het belangrijkste. Ik heb nog wel een heleboel haken over en die gaan denk ik naar het oud ijzer.
Bouwwerken staelen
Een paar aandachtspunten die naar behoren zijn opgelost.
Erg fijn dat je als particulier enkele aantallen artikelen kunt bestellen en niet gedwongen bent tot standaard verpakkingen met meerdere artikelen. En alles werd goed verpakt geleverd, geen enkele beschadiging.
Prima na verwachting
Bestelling geleverd wel helaas op de verkeerde dag
Snelle levering. Goede communicatie. Top!
Vooraf telefonisch contact voor advies. Ook omtrent het tijdstip van levering. Behulpzame chauffeurs. Goed verpakt
Altijd snel, vriendelijk en goed geholpen!
Vriendelijk en behulpzaam geholpen
super goed geholpen. top bedrijf !
zeer goed geholpen aan de telefoon en op het bedrijf een dikke 10 vanaf deze kant. met vriendelijke groet, wilco.
AfbouwTotaal BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AfbouwTotaal BV heeft de volgende resultaten bereikt:
AfbouwTotaal BV
Veenweideweg 24
2957 LD Nieuw-Lekkerland
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Levering volgens afspraak
Bouwwerken staelen
Een paar aandachtspunten die naar behoren zijn opgelost.
Prima na verwachting
Bestelling geleverd wel helaas op de verkeerde dag
Snelle levering. Goede communicatie. Top!
Altijd snel, vriendelijk en goed geholpen!
Vriendelijk en behulpzaam geholpen
super goed geholpen. top bedrijf !
AfbouwTotaal BV heeft de volgende resultaten bereikt:
AfbouwTotaal BV