Kries Mulders
Duidelijke site en snelle levering
Goede uitleg over het tuigje incl de maten en een snelle levering.
Leuk dat er speciale jassen voor hondenbezitters zijn ontworpen. Ja voldoet helemaal aan de verwachtingen. Mooi op tijd geleverd ook.
Zoals steeds: tip top in orde!
Ik had een tuigje besteld einde van de middag en de volgende dag had ik deze al in huis ..super sneller levering en blij met het tuigje.
Netjes verpakt geleverd. Kwalitatieve producten! Heel blij met mijn aankoop!
Snelle service
Klein probleem maar werd goed opgelost
Perfect geholpen . Had zelf een stomme fout gemaakt en meteen door jullie gecorrigeerd. Halsband past perfect en kleur helemaal goed.
Goed advies telefonisch, snelle levering .
Goede service en uitleg over producten.
Ik had het Trend Pet Twin Treat Plus Beloningstasje gekocht,helaas de coating eraf gewassen met Biotex. Goede les geweest dat je waterafstotende producten dus niet met Biotex kan wassen. Tip voor de producent om even een waarschuwing hierover te geven in de beschrijving of op het tasje.
Ongekend goede service!
Fijne webshop! Mooi assortiment. Eenvoudig te bestellen en een snelle levering.
ActieveHonden.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ActieveHonden.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke site en snelle levering
Goede uitleg over het tuigje incl de maten en een snelle levering.
Zoals steeds: tip top in orde!
Netjes verpakt geleverd. Kwalitatieve producten! Heel blij met mijn aankoop!
Snelle service
Klein probleem maar werd goed opgelost
Goed advies telefonisch, snelle levering .
Goede service en uitleg over producten.
Ongekend goede service!
Fijne webshop! Mooi assortiment. Eenvoudig te bestellen en een snelle levering.
ActieveHonden.com heeft de volgende resultaten bereikt: