Carla Boulet
Snelle verzending en je word goed op de hoogte gehouden
Top product en zeer snelle levering. Zou het zeker aanbevelen.
Klantvriendelijk en de juiste antwoorden
Prima ervaring!
Ik ben heel goed geholpen met het uitkiezen van het juiste tuig voor mijn hond. Deze mensen hebben kennis van zaken en zijn heel klantgericht. Echt een aanrader!
Heel goed, snel;lle levering, goed overleg toen de jas niet paste en ook erg snel de andere maat verstuurd. En ... hele mooie kwaliteit jas en broek geleverd!
Alles naar wens
Goede Communicatie over hondentuig. Meedenkend.
Snelle levering. Goed advies over producten. Het gekochte hondentuig paste niet helemaal, et werd uitgebreid meegedacht en advies gegeven om een goed passend tuig te vinden voor mijn hond.
Super,snel
Goede en snelle service
Goede service, ik koop hier alles voor mijn honden.
Snelle levering en we kregen een mooie, duidelijke informatiemail over hoe het tuig te gebruiken en passend te maken. De tuigjes zelf zijn van goede kwaliteit. Ik en mijn 2 honden zijn blij.
Ik heb altijd super goede ervaringen met ActieveHonden. Ik raad jullie daarom ook altijd aan bij familie en vrienden. Een dikke 10 voor jullie service
ActieveHonden.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ActieveHonden.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle verzending en je word goed op de hoogte gehouden
Top product en zeer snelle levering. Zou het zeker aanbevelen.
Klantvriendelijk en de juiste antwoorden
Prima ervaring!
Alles naar wens
Goede Communicatie over hondentuig. Meedenkend.
Super,snel
Goede en snelle service
Goede service, ik koop hier alles voor mijn honden.
ActieveHonden.com heeft de volgende resultaten bereikt: