Herman veen
goed , gemakkelijk besteld , snel geleverd
bestellen ging prima, nu de levering nog
Top producten snel en betaalbaar
Kwaliteitsproduct + snelle levering
Ruim assortiment, makkelijke bestelling, vlotte communicatie. Kortom een heel aangename webshop.
Snel gevonden wat ik zocht. Duidelijke website. En ook snel geleverd. Heel fijn!
Zit nog te wachten op reactie
ABC webshops BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ABC webshops BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend