J.W.Leemans
Verkeerde schakelaar werd gestuurd, zelf retour gestuurd wat weer geld kost. Keuze tussen geld terug of de juiste schakelaar sturen, na een week lag de juiste schakelaar op de mat.
- Sterke punten
- Snel en goed gereageerd.
Prima. Wel was het product iets te duur voor wat ik kreeg. Geen verpakking. Geen handleiding. Geen vet. Geen lagers (protech). Product zou een revisie setje zijn, echter was het meer een vervanging van maar één onderdeel.
Bijna perfect
Goed en snelle levering
het beoordelingsmailtje is te vroeg. ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Goede ervaring
Goeie service en heel duidelijk
Prima sercvice
Diverse push schakelaars met led verlichting besteld
Makkelijk te bestellen.
Waardeloos. Het zou binnen 1 dag verzonden worden als je voor 18 uur besteld. 6 Dagen later nog steeds niets ontvangen. Klantenservice is enkel te benaderen via mail, geen telefoonnummer of chat.
ABC webshops BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ABC webshops BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Bijna perfect
Goed en snelle levering
het beoordelingsmailtje is te vroeg. ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Goede ervaring
Zeer goed