wsvVolharding
- Sterke punten
- goede producten
Geen bijzonderheden, alles prima in orde
Ik ikan het snel ophalen, ligt klaar vandaag besteld morgen ophalen
Super goede service nadat mijn pakketje wel erg lang op zich liet wachten. De volgende dag werd het netjes bezorgd.
Belabberd, slecht en ongeïnteresseerd
Snelle en goede service
Goed en snel
heb nog niets ontvangen. ik weet niet meer met welke koeriersdienst dit is verstuurd waar is het pakket naar toe gestuurd
Femke
Top!
Makkelijk te bestellen. duidelijke communicatie en snelle levering
Ik had een verkeerde bestelling gedaan waar ik echt niets mee was heb toen een retouraanvraag gedaan en deze is perfect verlopen ik heb het pakket op de post gedaan €11,60 betaald en het bedrag dat ik betaalde bestelling + verzendkosten die ik toen betaalde stond enkele dagen later netjes terug op mijn rekening. Zeer tevreden over de service en correctheid van deze leverancier.
Goede en snelle levering.
Prima product, snelle levering, fijne communicatie en super service.
een vlot verloop
ABC webshops BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ABC webshops BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en snel
Femke
Top!
Makkelijk te bestellen. duidelijke communicatie en snelle levering
Goede en snelle levering.
Prima product, snelle levering, fijne communicatie en super service.
een vlot verloop
ABC webshops BV heeft de volgende resultaten bereikt: