jan
- Sterke punten
- snelle service
zeer vlotte levering
Perfect, komen afspraken snel na
Ik had advies nodig ivm een aangekochte lichtjesslinger en dat kreeg ik. Mijn probleem is opgelost, mijn slinger werkt terug.
Leuk bedrijf
Inmiddels is de bestelling aangekomen. Waarschijnlijk heeft het transport een aantal dagen geduurd. Bestelde onderdelen voldoen aan de verwachting en werken naar behoren
prima
Prima aanbod en zéér goed doelmatig omschreven op de website! Snel antwoord en goede afhandeling !
Efficiënt en correct werd onze order afgewikkeld en geleverd.
Raar bedrijf denk dat ze slim zijn daar, krijg tweedehands spullen geleverd, Je kan ze niet berijken alleen via mail.
Goede lampjes mooie blauwe kleur passen ook goed aleen jammer dat er 1 lampje stuk was heb het wel gemeld bij mijn nieuwe bestelling helaas geen nieuwe gekregen dat vind ik een min punt.
Prima service
Prima, lamp besteld, vlot geleverd. Ruim assortiment
Ik heb u gisteren een e-mail gestuurd met mijn bevindingen.
Abc-led.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Abc-led.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer vlotte levering
Perfect, komen afspraken snel na
Leuk bedrijf
prima
Efficiënt en correct werd onze order afgewikkeld en geleverd.
Prima service
Prima, lamp besteld, vlot geleverd. Ruim assortiment
Ik heb u gisteren een e-mail gestuurd met mijn bevindingen.
Abc-led.nl heeft de volgende resultaten bereikt: