Rien
- Sterke punten
- Frustratie van de wijze waarop een is Verzonden.
Ik heb u gisteren een e-mail gestuurd met mijn bevindingen.
Bestelling snel en in goede staat ontvangen.
fijn bedrijf
Goede prijs ,kwaliteit
Goede communicatie duidelijke website en specifiek led armaturen, top!
Goede en
Top
Gewoon goed en snel geleverd.
Voor het eerst connectoren besteld bij hen, die maar niet kwamen ondanks dat PostNL liet weten dat ze een dag later in de bus zouden liggen. Via mail-contact met ABC vernomen dat dat de ervaring was met PostNL en ook met andere vervoersbedrijven.
Prima webshop, vrij uitgebreid assortiment en voldoende informatie bij de producten.
Product is goed geleverd beetje onduidelijk of het wel of niet was aangekomen omdat er geen track& trace code bij was gestuurd.
ik heb het nog steeds niet !!!!
prima aflevering en mooi op tijd
Abc-led.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Abc-led.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik heb u gisteren een e-mail gestuurd met mijn bevindingen.
Bestelling snel en in goede staat ontvangen.
fijn bedrijf
Goede prijs ,kwaliteit
Goede communicatie duidelijke website en specifiek led armaturen, top!
Goede en
Top
Gewoon goed en snel geleverd.
ik heb het nog steeds niet !!!!
prima aflevering en mooi op tijd
Abc-led.nl heeft de volgende resultaten bereikt: