9.8 /10

checkbox100% beveelt AankoopWise aan!

K.J.W.

Wij hebben een hele goed ervaring met Aankoopwise! Binnen 2 maanden een leuke woning gevonden. De wereld van makelaars is soms erg ondoorzichtig en Martijn heeft dit echt op een transparante en leuke manier gedaan. We zouden dit zo weer doen.

Antwoord AankoopWise

Beste Karin, Bedankt voor je leuke review en gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Super om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Heel veel woonplezier samen in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team AankoopWise

Patryk & Anna

Zonder Aankoopwise hadden we de moed al lang opgegeven. Ze kennen de markt, denken strategisch mee en hielden ons scherp. Binnen 3 weken was het raak...

Bedankt voor jullie review 🎉

Martijn

Betrouwbare partij!

Antwoord AankoopWise

Bedankt voor je review, Martijn!

D. verstappen

Wij zijn er erg blij mee.

Bedankt voor de fijne samenwerking en jullie review 🎉

mulder002

Goede ervaring met AankoopWise

Bedankt voor je review!

Geantwoord op

AankoopWise verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

AankoopWise heeft de volgende resultaten bereikt:

Bedankt voor jullie review 🎉

Martijn

Betrouwbare partij!

Antwoord AankoopWise

Bedankt voor je review, Martijn!

D. verstappen

Wij zijn er erg blij mee.

Bedankt voor de fijne samenwerking en jullie review 🎉

mulder002