Romeo Tel
Vanaf dag één was duidelijk dat deze cursus staat voor kwaliteit, professionaliteit en passie voor de sport. De docent is een expert met jarenlange praktijkervaring, en weet zijn kennis op een inspirerende, duidelijke en motiverende manier over te brengen. Wat deze opleiding echt bijzonder maakt, is de perfecte balans tussen theorie en praktijk. Je leert niet alleen over techniek en tactiek, maar ook over didactiek, coaching en veiligheid – allemaal onmisbaar als je zelf les wilt gaan geven. De praktijklessen zijn intensief, uitdagend en ontzettend leerzaam. Je krijgt volop persoonlijke aandacht en er is veel ruimte voor feedback, waardoor je snel groeit als instructeur. De sfeer binnen de groep was top: stimulerend, collegiaal en vol energie. Je traint samen, leert samen en groeit samen. Ook de organisatie van AALO verdient een compliment – alles was strak geregeld, van communicatie tot materiaal en planning. Kortom: professioneel, praktijkgericht, motiverend en van hoog niveau. AALO levert kwaliteit, en ik ben enorm trots dat ik deze opleiding heb mogen volgen!