- Product of service:
- AAG klanttevredenheidsonderzoek - Afsluiting project
slechte ervaring, project niet afgewerkt
Door AAG is snel en adequaat de acties n.a.v. de vraagstelling ingezet.
Klantvriendelijk en betrokken. Hoog up to date kennisniveau en pro-actief
Wij werken met het Finance & Vastgoed model en daarvoor met het Vastgoedrekenmodel en het Meerjarenexploitatiemodel. Daarin is de samenwerking heel prettig, korte lijnen en goede ondersteuning.
Veel mooie beloften, maar altijd net niet wat je hebt afgesproken, moet overal achteraan behalve extra facturen, die vliegen je om de oren. Zeer zwak in projectmanagement en het houden en delen van structuur in het proces.
De samenwerking is altijd prettig. We kunnen voor veel vragen en onderzoeken terecht bij AAG en de medewerkers beschikken over veel kennis
Tevreden
heel positief
Boven verwachting.
Door de bocht genomen goed.
Fijne persoonlijke samenwerking. Ook bij dingen die even niet soepel gaan, weten we het goede gesprek te voeren
Een zeer positieve ervaring zowel rondom inhuur interim controller als de ondersteuning bij de MJOP
positieve ervaring en prettige samenwerking m.n. met accountmanager.
Prima.
AAG verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AAG heeft de volgende resultaten bereikt:
slechte ervaring, project niet afgewerkt
Door AAG is snel en adequaat de acties n.a.v. de vraagstelling ingezet.
Klantvriendelijk en betrokken. Hoog up to date kennisniveau en pro-actief
Tevreden
heel positief
Boven verwachting.
Door de bocht genomen goed.
positieve ervaring en prettige samenwerking m.n. met accountmanager.
Prima.
AAG heeft de volgende resultaten bereikt: