M de Ruiter
- Product of service:
- Dakdoorvoer en isolatie
Snelle levering en uitstekende communicatie
Abcat besteld met pijpverloop. Vanwege langere levertijd pijpverloop in overleg in 2x geleverd. Goed en prettig kontakt met Arie. Nogmaals bedankt!
Prima bedrijf. Goed overleg geweest over de tijdelijk niet leverbare onderdelen. Alles wat wel leverbaar was, werd keurig verpakt en ondanks de ijzel op tijd geleverd. Prima bedrijf om zaken mee te doen!
Top
Goed produkt, goed contact en correcte snelle levering
Het onderdeel dat wij besteld hadden was niet de oplossing voor onze kachelventilator.Na telefonisch contact het onderdeel retour gestuurd. Het betaalde bedrag is netjes terug betaald.
Goed materiaal en optijd geleverd
Werken prima mee
Super bedankt voor de levering
Prettig geholpen en goede adviezen
Snel geleverd
Snelle levering, goed verpakt en heel mooi product. Wij zijn erg tevreden.
heel goed
A.B. Flex B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.B. Flex B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Werken prima mee
Super bedankt voor de levering
Prettig geholpen en goede adviezen
Snel geleverd
Snelle levering, goed verpakt en heel mooi product. Wij zijn erg tevreden.
heel goed
A.B. Flex B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: