Richard Drent
- Product of service:
- Rookgas afvoer voor pellet kachel
Duidelijke website. Snelle levering. Groot assortimen
Levering werd op tijd geleverd. Het geheel deed aan mijn verwachtingen.
Oke
Ik had een kachel onderdeel besteld, levering was snel, het was alleen het verkeerde product. Product retour gestuurd, helaas was het pakketje kwijt geraakt. Dit is prima opgelost en heb mijn geld terug gekregen.
Snelle levering en correct
Kachelpijpen besteld. Snel en correct geleverd.
Goede producten en correcte levering
Bijzonder snel
Heel tevreden super tevreden
Goed, betrouwbaar
De schoorsteen gek die ik besteld heb werkt perfect
Snel het product was er zo.
Prima -snelle- service. Product conform verwachting. Scherpe prijs.
Goed service en de juiste spullen
A.B. Flex B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.B. Flex B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304AP Emmeloord
Duidelijke website. Snelle levering. Groot assortimen
Levering werd op tijd geleverd. Het geheel deed aan mijn verwachtingen.
Oke
Snelle levering en correct
Kachelpijpen besteld. Snel en correct geleverd.
Goede producten en correcte levering
Bijzonder snel
Heel tevreden super tevreden
Goed, betrouwbaar
De schoorsteen gek die ik besteld heb werkt perfect
Snel het product was er zo.
Prima -snelle- service. Product conform verwachting. Scherpe prijs.
Goed service en de juiste spullen
A.B. Flex B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: