leen
Vond precies wat ik nodig had.Snelle levering
Snelle levering, goed product
Goede prijs en snelle levering top
Super geregeld, snelle service en levering
Matig, de maatvoering van het geleverde artikel komt niet overeen met de op de website genoemde maatvoering van het bestelde en geleverde artikel. Ook beweert de transporteur (DPD) per email ten onrechte dat ik op het moment van bezorgen niet thuis was en dat het pakket daarom naar een pakketpunt zou worden gebracht en dat ik van levering op het pakketpunt in kennis zou worden gesteld. Dit bericht heb ik van de transporteur heb ik nooit ontvangen
Goede prijskwaliteit, snelle service. Top
Snelle levering mooi product
Super bedrijf.
Zeer snelle verzending en een goed product
Minder enthousiast , aszuiger besteld achteraf bleek deze uitverkocht
Perfect, snelle levering
A.B. Flex B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
A.B. Flex B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
A.B. Flex B.V.