9 /10

checkbox98% beveelt A.A.S. Schadeherstel aan!

Jeroen visser

Super aardig. Goed en snel werk. Echt super.

Wim

Alles keurig afgehandeld.

SterSterSterSterLege ster

Zeer vriendelijk personeel, kijken mee en helpen/ geven advies waar dat nodig is.

Helemaal prima.

Mw. C. van Zoest / van Santen

Mijn ervaring met dit schadebedrijf is: To the point, goede en duidelijke afspraak inzake werkzaamheden en tijdstip. Receptie werkt efficiënt, is hartelijk en doortastend. Vervangende auto was inzake onderhoud en rijstijl buitengewoon goed. Resultaat reparatie bumper: was zeer goed en voor ons (als leken) onzichtbaar en/of als nieuw. Ga zo door.

01 Evaluatie schadeherstel

Duidelijke afspraken mee te maken. Vriendelijke ontvangst en opname van de schade. Schadeherstel ook volgens afspraak en tijdsplanning.

01 Evaluatie schadeherstel

Rudolf, rapportcijfer 8, prima schadeherstelbedrijf met vriendelijke klantgerichte medewerkers.

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen zijn de ervaringen zeer goed. We zijn hier 2x eerder geweest voor een schade en uitstekend geholpen vanaf afspraak maken tot ophalen auto. Dit keer liep er in de reservering iets fout, waardoor de benodigde onderdelen op de dag dat ik de auto bracht, niet aanwezig waren. Vermoedelijke oorzaak is dat ik tegelijk het reguliere onderhoud liet uitvoeren en daarvoor dus met 2 verschillende medewerkers afspraken moest maken. Onderling hebben ze geen contact gehad, want toen ik de auto bracht voor het onderhoud, wist de medewerker niet dat de auto ook voor ruitvervanging naar de buren ging( het schadebedrijf), terwijl ik beide medewerkers tijdens de reservering heb gevraagd of het mogelijk was om onderhoud en vervanging ruit op 1 dag kon. Daarop was het antwoord van beiden: ja dat kan. Jammer dat het zo liep, maar gelukkig kon ik de vervangende auto ook 1 dag langer gebruiken. Kwam alleen onhandig uit met weer terug ruilen van de auto.

Carolien

prima

Britt

Snel, adequate en prachtig resultaat.

Ineke Lissone-Knoop

Goed te bereiken. Accuraat en op tijd klaar.

Daniel

Alles goed geregeld en hersteld.

Pim Loohuis

Super aardige vakmensen! afspraak is afspraak.

Miranda

Super ontvangen en geholpen met het melden van de schade, daarnaast was het snel gemaakt de schade en zag de auto er zo goed als nieuw uit! Juiste vervangend vervoer gekregen dus kortom zeer tevreden over alles!

01 Evaluatie schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

A.A.S. Schadeherstel

Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor u klaar om schade aan uw voertuig te herstellen. Ons doel is om u zonder zorgen af te helpen van uw schade. Met meer dan 100 vestigingen zijn wij altijd in de buurt!

Jeroen visser

Super aardig. Goed en snel werk. Echt super.

Wim

Alles keurig afgehandeld.

Helemaal prima.

Mw. C. van Zoest / van Santen

Carolien

prima

Britt

Snel, adequate en prachtig resultaat.

Ineke Lissone-Knoop

Goed te bereiken. Accuraat en op tijd klaar.

Daniel

Alles goed geregeld en hersteld.

Pim Loohuis

Super aardige vakmensen! afspraak is afspraak.

Miranda

A.A.S. Schadeherstel heeft de volgende resultaten bereikt: